Praag Segway Tour

Praag Segway Tour

Prijs vanaf € 72.00

Om Praag vanaf een Segway te bekijken is absoluut de meest leuke en coole manier om te genieten van deze prachtige stad. Dus als u Praag op een ongebruikelijke en buitengewone manier wilt zien, dan is Praag Segway Tour echt iets voor u!

Geniet van deze fascinerende rondrit door de straten van Praag. Praag bestaat uit ontelbare mooie plekjes en foto-gelegenheden en u bent er van verzekerd dat u zult genieten aan boord van uw eigen Segway. U komt langs vele monumenten waaronder het Praag Kasteel, Kleine Stadsplein, Karelsbrug en het Oudestadsplein.

Belangrijke informatie:
- Tour start dagelijks om 10.00 u., 14.00 u., en 18.00 u.
- Duur: 2 uur
- Kinderleeftijd: Geen kindprijs. Iedereen moet boven de 15 jaar zijn en er kan voordat de tour aanvangt worden gevraagd naar een legitimatiebewijs.
- Consumpties zijn NIET inbegrepen in de prijs.
- Bestuurders moeten de mogelijkheid hebben om specifieke bewegingen te maken zoals trappen op- en afklimmen zonder begeleiding.
- De Segway is niet geschikt voor mensen die onder de 45 kilo wegen of boven de 113 kilo.
- De tours vinden in de regen of in zonneschijn plaats, draag dus weerbestendige kleding en geschikte schoenen.
- Tijdens de tour zult u worden begeleid door ervaren Tour Leiders die u zowel informeren over de geschiedenis en cultuur van Praag als dat ze er voor zorgen dat alles soepel en veilig verloopt!
- Aangezien u mobiel bent en een Segway bestuurt, raden wij u ten zeerste aan om geen grote tassen of pakketten mee te brengen!
- De tour start en eindigt bij Praag Segway Tour!

Info

Praag Segway Tour
Ovocny trh 15, Prague 1

Praag Segway Tour
Openingstijden
Dagelijks om 10.00 u., 14.00 u. en 18.00 u.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Můstek

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen