Prado Muzeum: Sla de rijen over

Prado Muzeum: Sla de rijen over

Prijs vanaf € 35.00

Boek uw tickets voor het wereldberoemde Prado Muzeum in Madrid hier en sla de rijen over. De wachtrijen voor het Prado Muzem zijn altijd heel lang, dus bespaar uw zelf wat tijd en boek uw tickets voor het Prado Muzeum in Madrid hier!

Het gebouw waar vandaag de dag het Museo Nacional del Prado zich huis vestigt is ontworpen door architect Juan de Villanueva in 1785. Het was in opdracht van Karel III gebouwd met de bedoeling om hier het Natuurhistorisch Kabinet in onder te brengen, het Museo Nacional del Prado opende zijn deuren voor het publiek voor het eerst in November 1819.

Het bezoek wordt in chronologische orde afgelegd en begint met de expositie ruimte waar de meesterwerken van J. Bosch (El Bosco)(1450-1516) te bewonderen zijn: De zeven hoofdzonden, De Hooiwagen, De verleidingen van San Antonioen De Tuin der Lusten. Hierna komen we in de ruimtes die volledige gewijd zijn aan El Greco (1540-1614): De ridder met de hand op zijn borst, de Drie-eenheid, Christus die het kruis omarmt en de Aankondiging van de Heer. Daarna genieten we van Velázquez (1599-1660): Aanbidding der wijzen, Bacchus en de drinkers, De Tapijtweefsters, Ruiterportretten, Smidse van Vulcanus, Christus, de Eredames. Uw rondleiding met gids eindigt met Goya (1746-1828): met onder meer het familieportret van Karel IV, El 2 de Mayo en zijn Zwarte schilderijen.

Belangrijke informatie:

- De tour is in het Engels en Spaanse!

- Duur: 1½ uur.

- Uw ticket is ALLEEN geldig op de geboekte dag.

- Er is geen kindprijs, alle leeftijden zijn dezelfde prijs!

- Na de rondleiding bent u meer dan welkom om zo lang in Prado Muzeum te verblijven als u wilt.

- Prado Muzeum: Sla de rijen over Tour eindigt bij het Prado Muzeum in Madrid.

Info

Prado Muzeum: Sla de rijen over
Madrid City Tour Informatiepunt. Calle Felipe IV, 28014 Madrid. Naast het Prado Muzeum.

Prado Muzeum: Sla de rijen over
Openingstijden
April tot Oktober: Dagelijks om 15.00 u. November tot Maart: Zaterdag om 15.00 u.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Metro Banco de España

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen