Trabi Safari Berlijn

Trabi Safari Berlijn

Prijs vanaf € 49.00

Verken Berlijn vanuit een Trabant tijdens een van onze Trabi Safari Tours! We bieden drie Berlijn Trabi Tours aan: De Muur Rit, City West of Wilde Oosten Tour.

Hoogtepunten:

- Verken Berlijn vanuit een Trabant

- Kies uit drie verschillende routes

- Kies een Trabi van uw dromen uit meer dan 100 auto's

- Rijdt langs de voormalig Berlijnse muur

- Bewonder de hoogtepunten van West Berlijn

- Ervaar het Wilde Oosten en waag u op afgelegen gebieden

- Geniet van de audiogids via de radio van uw Trabi

- Kinderen onder de 15 jaar zijn gratis

Berlin XXL Rit

Rijdt langs de locatie waar voorheen de Berlijnse Muur Berlijn in tweeën splitste en bekijk ook de beroemde plaatsen waar Berlijn werd verenigd in 1989. Stuur uw voertuig langs de relieken van Marxisme en Leninisme naar de Oostelijke Galerij (een stuk Berlijnse muur van 1-2 km lang). Hier stoppen we voor thee met brood en zout (echt Oost-Duits). Verken de sterfstrip en kom langs de strenge douane inspectie bij Checkpoint Charlie net als 'in de goede oude tijd', net alsof het gebeurde in het alledaagse leven in een gesplitste stad.

Route: Bekijk hier een map van de tour

Afstand: Berlin XXL Rit is een tour van 2,15 uur

Start Tour: 12 PM & 14:30 PM

Inclusief: Visum, zorgpakket, origineel stukje van de Berlijnse muur.

Berlin Compact Rit:

De City West Berlijn Trabi Safari is de tour voor diegene die een evenwichtige mix van informatie willen over Berlijn en die de klassieke bezienswaardigheden van Berlijn wilt zien. Deze tour neemt u mee naar hoogtepunten zoals Potsdamer Platz, KaDeWe, Straße des 17. Juni, Brandenburger Toren, Unter den Linden, end Checkpoint Charlie.

Deze Wilde Oosten Rit is voor diegene die graag afgelegen (niet toeristische) gebieden willen verkennen. Her krijgt u voorkennis over de stad die niet iedereen weet. Een groot deel van deze tour is door het voormalige oostelijk deel van Berlijn en is inclusief hoogtepunten zoals Checkpoint Charlie, TV Toren, Alexanderplatz, Unter den Linden, Brandenburger Toren, Holocaust Monument en Postdamer Platz.

Route: Bekijk hier een map van de tour

Afstand:Berlin Compact Rit duurt 1,15 uur

Start Tour: 10 AM, 11:30 AM, 2:00 PM, 3:30 PM & 5 PM.

Alle tours zijn in het Engels

Hoe verkrijg ik tickets?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print deze uit en breng deze mee naar Trabi World.

Waar begint de tour?

Alle Berlijn Trabi Safari Tours beginnen en eindigen bij Trabi Safari/Trabi Worls. Het juiste adres staat op uw e-ticket.

Hoeveel mensen kunnen er in een Trabi?

Er kunnen 4 mensen in een Trabi. Dus als u met 2-4 personen bent, krijgt u 1 Trabi. Als u met meer dan 4 personen bent, krijgt u twee Trabi's etc.

Hoe werkt het met de prijs?

Prijsen zijn per persoon - niet per auto.

 

Kan ik een Trabi boeken voor 1 persoon?

Nee, u moet minstens met twee personen zijn voor het boeken van Trabi Safari Tours. U kunt niet slechts voor 1 persoon boeken.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig?

Nee, u heeft geen internationaal rijbewijs nodig, een nationaal rijbewijs is voldoen.

Wat als ik geen rijbewijs heb?

Aangezien alle Trabi Safari Tours zonder chauffeur zijn, moet een van u beschikken over een geldig rijbewijs, als een van u de auto moet besturen! Als niemand kan rijden, kunt u deze tours niet boeken!

Wat als twee mensen willen rijden?

Als er meerdere mensen willen rijden, moeten deze allemaal een geldig rijbewijs meebrengen. U mag alleen rijden als u een geldig rijbewijs heeft welke getoond moet worden bij het begin van de tour.

 

 

Is de verzekering inclusief?

De prijs is inclusief volledige verzekering, met een ERO 300,- eigen risico als er een ongeluk gebeurd en u, de chauffeur, bent fout.

In welke taal is de audiogids?

De audiogids over de radio van de Trabi is in het Engels

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar? Kinderen onder de 15 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

 

 

 

Fantastisch 4.3

4.3 Recensies van 8 klantrecensies
Leuk!

Het rijden is al een avontuur met een trabant (het gaat allemaal niet zo vloeiend als met onze moderne auto's) en de gids praat je vriendelijk bij over alles wat er te zien is.

Ingrid, Joppe
ZON, 08 JAN 2017
4.3
Dit moet je echt gedaan hebben in je leven

Wat een gied georganiseerd bedrijf,vriendelijk ontvangen daarna op begeleider staan wachten en die heeft de werking van de trabant uitgelegd.In een stoet achter elkaar door de stad gereden en er werdt netjes op je gewacht mocht het nodig zijn .veel gezien en onderweg werdt er eea verteld.....dat was niet heel duidelijk te verstaan maar dat was ook echt niet nodig wij hebben met drie meiden onwijs gelachen ! Echt een aanrader

Roos, Kortenhoef
DIN, 31 MEI 2016
4.3
Unieke ervaring.

Ook al kan je voor de prijs bijna een trabant kopen. Het is gewoon een unieke ervaring en we hebben heel veel lol gehad. Vooral de mannen en de jongens.

Michel, Essene
WOE, 18 MEI 2016
4.3
Dhr. F. v. Heeswijk

Absolute aanrader. Je ziet en hoort in 1 uur alles van de stad Berlijn. Zeker doen!!! Hoe waarschijnlijk is het dat de trabi's over nog eens 26 jaar nog rond rijden? Grijp je kans voor Basic autorijden.

Felix, Heesch
ZAT, 16 APR 2016
4.3
Trabi tour oost

Erg leuk om met ons gezin in een Trabant door de stad te rijden. We hadden met de stoet waarin we reden veel bekijks

Pieter, Sittard
DON, 31 DEC 2015
4.3
Geweldige tocht

Het was een superleuke manier om Berlijn te verkennen. De uitleg was goed en tijdens het rijden was er uitleg van de gids over de bezienswaardigheden zonder dat hij de groep uit het oog verloor. Klasse. Een geweldige ervaring

Anita, Vlaardingen
DON, 03 SEP 2015
4.3
Dit moet je een keer gedaan hebben!

Het was een onvergetelijke ervaring. Met recht een ontdekkingstocht, zowel qua rondtoer als qua besturing van de Trabant. Het klopt wat ze bij de introductie zeggen: het is, maar je bent ook een toeristische attractie.

Wilma, Son en breugel
VRI, 31 JUL 2015
4.3
Niet voor de sightseeing maar doe het voor het rijden.

Aan de prijs maar veel lol - top om te rijden met zo'n bakkie. Maar een nadeel de speakers in de auto kraken zodanig dat de gids niet zo goed te verstaan is. Doe het daarom niet voor de sightseeing maar voor het rijden. Even wennen maar na een paar straten prima te doen.

Maurice, Malden
ZON, 28 JUN 2015
4.3

Info

Trabi Safari Berlijn
Trabi Safari / Trabi World,
Zimmerstraße 97,
10117 Berlijn.

Trabi Safari Berlijn
Openingstijden
Verschillende vertrektijden afhankelijk van welke Trabi Tour – gelieve bij de afzonderlijke tours aan de linkerzijde te kijken!

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Trabi Safari Berlijn

Routebeschrijving
Neem de U-bahn naar Stadtmitte of Kochstrasse station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen