Warwick Castle, Stratford, Oxford en Cotswolds

Warwick Castle, Stratford, Oxford en Cotswolds

Prijs vanaf € 107.00

Met deze tour buiten Londen gaat u naar het prachtige Cotswolds en brengt u een bezoek aan het middeleeuwse Warwick Castle, Shakespeare’s gepoorteplaats Stratford upon Avon en Oxford. Bestel uw tickets hier!

Eerste stop van de tour is Warwick Castle en gaan we 1000 jaar terug in de tijd, de tijd van bloedige oorlogen, extravagante banketten en Koninklijk ceremonieel. Bekijk de uitstalling van Madame Tussaud’s waxbeelden en hoor de Graaf van Warwick zich voorbereiden op een veldslag. Zie de gruwelijke kelders waar gevangenen werden gemarteld. U heeft ook de optie om een wandeling te maken door de mooie verzorgde Kasteeltuinen.

Hierna rijden we door naar de geboorteplaats van William Shakespeare: Stratford upon Avon en krijgen we een fascinerend inkijkje in zijn leven.

We rijden door één van de meest schilderachtige gebieden van Engeland, the Cotswolds. We passeren charmante dorpjes met cottages met rieten daken, theewinkels en eeuwenoude herbergen.

De laatste stop is de universiteit in Oxford daterend uit de 13e eeuw. Beroemde studenten van de universiteit zijn onder meer Bill Clinton, C.S. Lewis, J.R.R. Tolkien en Lewis Carroll. We maken een indrukwekkende wandeltocht met een bezoek aan de Great Hall van Christ Church ware vele scenes uit Harry Potter zijn gefilmd. We zullen verder ook de Bodleian Bibliotheek zien en de beeldschone binnenplaats van de universiteit waar Oxford beroemd om is.

Belangrijke informatie:
- De tour is in het Engels
- De tickets worden direct naar uw emailadres verstuurd na voltooiing van uw reservering en na goedkeuring van de betaling.
- Het ticket is geldig voor de datum waarop u gereserveerd hebt.
- Duur: ca. 10 uur
- Kind prijs: 3-16 jaar
- Toegang tot Warwick Castle, Christ Church college en Shakespeare’s geboorteplaats zitten inbegrepen in de prijs.
- Eten en drinken zitten niet inbegrepen in de prijs.
- Onze Cotswolds, Warwick Castle, Stratford upon Avon en Oxford tour begint en eindigt bij Victoria Coach Station in London

Info

Warwick Castle, Stratford, Oxford en Cotswolds
Victoria Coach Station,
164 Buckingham Palace Road,
London

Warwick Castle, Stratford, Oxford en Cotswolds
Openingstijden
Dagelijks om 08:45 u. vanaf Victoria Coach Station

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Warwick Castle, Stratford, Oxford en Cotswolds

Routebeschrijving
Victoria Station & Victoria Underground Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen