Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare categorieën

AC Milan

AC Milan, the "Rossoneri", werd opgericht in Milaan in noord Italië in 1899. De club werd opgericht als een voetbal- en cricketbond door de Britten Alfred Edwards en Herbert Kilpin. En dankzij deze Britse achtergrond heet de club AC Milan, Milan is de Engelse naam voor Milano. In de periode dat de Italiaanse league, Serie A, een van de beste in de wereld was, sprak iedereen over AC Milan. Tussen 1988 en 2004 won het team zeven landstitels en vier Europese Cup en Champions League titels. AC MIlan is een van de meest traditionele teams in de wereld en de kleuren rood en zwart (vandaar de bijnaam Rossoneri) worden direct geassocieerd met de club uit Milaan. Het team deelt de arena met plaatselijke concurrent Inter. De officiële naam van het stadion is Stadio Giuseppe Meazza. Maar omdat Giuseppe Meazza een van de beste voetbalspelers was die voor Inter heeft gespeeld, noemen de fans van Milaan de arena "San Siro". San Siro is een van de meest indrukwekkende voetbalarena's in de wereld. De supporters in de Curva Sud  creëren een geweldige sfeer en zingen 90 minuten lang terwijl hun geliefde Milan aan het vechten is voor succes op het veld. Na een aantal turbulente jaren is AC Milan klaar om te beginnen aan een nieuw seizoen, met veel entousiasme dankzij de plaatsing voor de Europese League en een aantal grote aankoen zoals Caldara en Higuaín.

Ticmate Liefdadigheid

AC Milan

Hier kunt u het wedstrijdschema voor dit seizoen voor AC Milan bekijken in het San Siro Stadion in Milaan. Wij verkopen tickets voor alle thuiswedstrijden van AC Milan in San Siro in Milaan, zowel voor Serie A als Europa League.

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 19 (19)