Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare categorieën

West Ham United FC

West Ham United is opgericht in 1895 en is een van de populairste voetbalclubs van Engeland.

Neem de lijn richting Camden Town en je vind souvenirs in de vorm van pennen, vuurtjes, sjaals en hoeden van de grootste teams in Engeland en ook van West Ham United. Ondanks dat het team niet speelt met een fanbase als die van United, Liverpool, Chelsea enzovoort, is ht toch een van de meest geliefde clubs in Engeland met supporters van over de hele wereld.

De afgelopen tijd zijn er flink was sterspelers ontdekt zoals John Terry, Frank Lampard, Joe Cole en de held van de 1966 World Cup: Bobby Moore.

Het feit dat de club zo open is voor iedereen die graag wil voetballen, maakt hun mogelijkheid om talenten te spotten zo makkelijk. Dit wordt niet zo gedaan in de meeste clubs met een uitnodigingsbeleid. Als West Ham alle fantastische spelers had kunnen houden welke ze getraind hadden dan was het nu een van de succesvolste clubs van Engeland geweest. 

West Ham's rijkdom weerspiegelt het gebied waar de club oorspronkelijk vandaag komt. Oost Londen is een taaie buurt waar de supporters zingen "East London is like the black streets of Delhi". Het leven in Oost Londen heeft zonder twijfel een effect gehad op de supporters van West Ham. Een voorbeeld hiervan is de bekende West Ham song "I'm Forever Blowing Bubbles". Een van de zinnen in dit lied is: "Fortunes always hiding, I look everywhere". Velen zeggen dat dit lied verwijst naar de harde leefomstandigheden en naar het gebrek van succes van de club.

West Ham supporters staat ook bekend vanwege de film 'Green Street Hooligans' en voor de rivaliteit tussen West Ham Firm, Inter City Firm en de Millwall Bushwackers. 

Ticmate Liefdadigheid

West Ham United FC

Als u voetbal van wereldklasse wilt ervaren, bent u hier aan het juiste adres! Kijk live naar West Ham dit seizoen, in London Stadium of op afstand. Of het nu Premier League, de FA Cup en de Champions League is, we hebben het allemaal!

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 19 (19)