Atatürk Vliegveld Transfer

Atatürk Vliegveld Transfer

Prijs vanaf € 57.00

Ook altijd zo een stress op het vliegveld om het juiste vervoersmiddel te vinden of pakt u altijd een veel te dure taxi? Kies deze keer voor privé vervoer naar Istanbul, zonder veel gedoe en u bespaart zelf op uw kosten. Ontmoet onze chauffeur op Atarürk Airport Istanbul en hij brengt u direct naar uw hotel.

Of u nu alleen reist, met zijn tweeën of met een grote groep. Hoe dan ook brengen onze ervaren en professionele chauffeurs u zondere enkele zorgen van en naar Atatürk.

Boek hier uw snelle en efficiënte vervoer naar Istanbul vanaf Atatürk. Op het vliegveld stapt u in en u wordt direct naar uw hotel gebracht. U heeft de mogelijkheid om een enkel rit te boeken of een retour rit. En dat allemaal met uw eigen chauffeur.

Belangrijke informatie:
- Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de ticket per e-mail opgestuurd. Print deze voucher uit en neem mee naar locatie.

- Als u een retour rit wilt boeken moet een een rit van het vliegveld naar uw hotel boeken en een ticket voor de terugweg apart, aangezien u voor beide ritten een apart boekingsnummer nodig heeft.

- Voordat u de boeking voltooid, wordt u gevraagd de de namen van de passagiers aan te geven, vlucht details en uw hotel (inclusief adres en telefoon nummer) zodat alles voor u geregeld kan worden.

- De prijs voor kinderen en volwassenen zijn gelijk.

- De prijs op deze pagina zijn per auto en niet per persoon.

- U heeft de keuze uit een sedan als u met 1-2 personen bent, een minivan als u met 3-5 personen of een busje als u met 6-9 personen bent.

- Voor grote privé groepen over 10 personen hebben wij special vervoersmogelijkheden met een mooie aanbieding. Neem contact met ons op voor meer informatie.

- U mag 1 koffer en 1 stuk handbagage meenemen per persoon.

- De prijs voor privé Atatürk Airport vervoer is inclusief fooi, tol en btw.

Info

Atatürk Vliegveld Transfer
De prijs op deze site is per auto - niet per persoon

Atatürk Vliegveld Transfer
Openingstijden
Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Bekijk waar Atatürk Airport is gelegen in Istanbul

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen