Super New York

Super New York

Prijs vanaf € 104.30

Het Super New York Pakket biedt de beste uitzichten op Manhatten met Hop-On Hop-Off sightseeing bussen met meer dan 30 haltes die meerdere routes met elkaar verbinden. Je kunt tevens gebruik maken van de Hop-On Hop-Off veerponten om New York vanaf het water te ervaren.

Jouw pakket is inclusief ferry tickets naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island, de keuze tussen toegang voor Empire State Building of het Top of the Rock Observatie dek, toegang tot de New York Historical Society en een gratis Eat and Play pas, waarmee je grote kortingen krijgt!

Hoogtepunten
- 72 uur met Hop-On Hop-Off dubbel dekkers
- Sightseeing vanaf de Hop-On Hop-Off veerponten
- Een Nacht Tour met live commentaar en mogelijkheden om foto's te maken van de skyline van Manhattan
- Ferry ticket voor het Vrijheidsbeeld & Ellis Island
- Ticket voor het Top of the Rock Observatie Dek
- Ticket voor de New York Historical Society
- Een gratis Eat and Play pas - dé kortingspas van New York

Klik HIER voor een kaart met alle routes.

Super New York City Tour

Spring op een van de vele Hop-On Hop-Off sightseeing bussen en geniet van de rit. Op de bussen heb je de mogelijkheid om te luisteren naar een live tour gids in het Engels, of gebruik te maken van een audiogids in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Mandarijn, Russisch, Japans, Koreaans of Hebreeuws.

De New York Hop-On Hop-Off veerpont geeft je tevens de kans om op een leuke en flexibele sightseeing tour te gaan rond de haven van Manhattan! Leer alles over New York met een gids aan boord, terwijl je op en af kunt stappen wanneer je wilt.

Dit pakket is inclusief een ticket voor de ferry naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island, plus de keuze uit een ticket voor het Empire State Building of het Top of the Rock Observatie Dek.

Bezoek tevens de New York Historical Society, één van de meest bekende culturele instituten van Amerika, welke als doel heeft onderzoek te bevorderen en geschiedenis en kunst tentoon te stellen. De New York Historical Society is opgericht in 1804 en daarmee het oudste museum van de stad.

Tevens krijg je een gratis Eat and Play pas, welke je grote kortingen geeft in New York op restaurants, attracties, vermaak, shoppen en veel meer. Iedere kaart is geldig voor 4 personen en kan zo vaak gebruikt worden als gewenst (tot 30 dagen).

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de bestelling voltooid is, ontvang je een e-mail met hierin jouw e-tickets. Print deze uit en neem ze mee naar het Gray Line CitySightseeing New York Visitor Centre, om ze in te wisselen voor de originele tickets.

De Hop-On Hop-Off bus tickets zijn geldig voor 72 uur vanaf de tijd dat ze worden uitgegeven in het visitors center. De geldigheid van de tickets voor de ferry naar het vrijheidsbeeld, obvervatiorium, de New York Historical Society en de Hop-On Hop-Off veerpont staan op de tickets vermeld.

Wat kan ik zien met de Hop-On Hop-Off bussen?

Downtown Tour: Haltes zijn onder andere Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Chinatown, World Trade Center site, Battery Park (vertrekpunt voor het Vrijheidsbeeld ende Liberty/Ellis Island ferry), South Street Seaport, Times Square, Rockefeller Plaza, Radio City, United Nations, Fifth Avenue. 

Uptown Treasures & Harlem Tour: Haltes zijn onder andereStops include Central Park, Lincoln Center, Theater District, Fifth Avenue, American Museum of Natural History, Cathedral of St. John the Divine, Apollo Theatre and Harlem neighborhoods, Metropolitan Museum of Art, Guggenheim en andere beroemde culturele attracties op Museum Mile. 

Brooklyn Tour: Haltes zijn onder andere Brooklyn Promenade/ Cadman Plaza, Atlantic Avenue, Barclays Center, Brooklyn Museum of Art and Botanic Garden, Brooklyn Public Library, Fort Greene Park en de Brooklyn Academy of Music. je ziet ook Old Fulton Landing, Grand Army Plaza, Brooklyn Bridge en de Manhattan skyline. 

Bronx Tour: De Bronx – geboorteplaats van hip-hop, tap dancing en breakdancing; huis aan de Grand Concourse (1909) gebaseerd op Parijs' Champs-Elysees en het Yankee Stadium. De tour begint bij Grant’s Tomb. En-route naar de Bronx zie je meerdere wijken van Harlem en Upper Manhattan. Jouw tour gids geeft je meer informatie over de geschiedenis, cultuur en diversiteit in bewoners van de Bronx. Bij de enige Hop-Off halte kun je uitstappen en het Yankee Stadium bekijken, huis aan de 27-voudig winnaar van de World Series, de New York Yankees.

Night Tour: Bekijk New York in een ander licht! Gniet van de nachtelijke uitzichten en sfeer van Midtown Manhattan. Verwonder jezelf met de prachtige belevenis van Chinatown, het Empire State Building, SoHo, Little Italy, Manhattan Bridge, Brooklyn Bridge en meer!

Lights of the Holiday Tour: Tijdens het Kerstseizoen wordt de Night tour de "Lights of the Holiday Tour", inclusief geanimeerde ramen & feestelijke decoratie bij de beroemde winkels van New York, de grote kerstboom bij het Rockefeller Center en de andere unieke bezichtigingen van Manhattan tijdens het feestseizoen.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Info

Super New York, Ticmate.nl

Super New York
Gray Line CitySightseeing New York
Tussen 47th & 48th street
234 W 42nd St
New York, NY 10036

Super New York
Openingstijden
Openingstijden voor het ophalen van je tickets bij Gray Line CitySightseeing New York Visitors Center, gelegen in de lobby van Madame Tussauds: dagelijks van 8.00 tot 20.00

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Super New York

Routebeschrijving
Neem de ondergrondse naar Times Square 42nd Street en wandel naar het Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center: 777 8th Avenue tussen 47th & 48th Street

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen