Dubai

Hier vindt u tickets voor attracties, sightseeing tours en nog veel meer voor Dubai. Boek uw tickets vooraf vanuit thuis en verzeker uzelf van een plaats op één van onze populaire tours! Ga op een klassieke sightseeing tour, vermijdt de wachtrij bij Burj Khalifa, koop Hop-On Hop-Off tickets, boek een cruise of een lunch bij Burj Al Arab.

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Burj Khalifa - Skip the line

Burj Khalifa - Skip the line

Vermijd de wachtrij bij het meest iconische gebouw van Dubai - Burj Khalifa! Burj Khalifa is het grootste gebouw van de wereld en dit moet u gezien hebben als u Dubai bezoekt! U kunt kiezen uit tickets voor At The Top verdieping 124 of At The Top Sky Ervaring verdieping 125 en 148.

Vanaf € 33.60
Top vijf van Dubai

Top vijf van Dubai

Ervaar de top 5 bezienswaardigheden van Dubai tijdens deze ongelofelijke sightseeing tour. Bezoek Saga World Dubai, verken de Dubai Marina per boot, bezoek het eiland Palm Jumeirah gemaakt door de mens en bezoek ook Souk Al Bahar. Ga naar Burj Khalifa 'At The Top' en geniet van een 'fusion' buffet in het Armani hotel. Boek uw tour vanuit thuis!

Vanaf € 149.90
Klassieke Dubai stad tour

Klassieke Dubai stad tour

Dubai is een stad waarbij u telkens een nieuwe ervaring beleeft waar u ook gaat. Het is een interessante combinatie van oud en nieuw. Het is de belangrijkste toeristenbestemming in het Midden Oosten en tijdens deze tour zult u zien waarom.

Vanaf € 36.10
Dubai Hop-on Hop-off

Dubai Hop-on Hop-off

Geniet van de vrijheid en flexibiliteit van sightseeing in uw eigen tempo! Boek uw Hop-On Hop-Off tickets vanuit thuis en kunt beginnen met het verkennen van Dubai en als zijn bezienswaardigheden. Gratis audio gids en speciaal commentaar voor kinderen beschikbaar aan boord!

Vanaf € 60.20
Dineren in de woestijn.

Dineren in de woestijn.

Probeer een diner en show in de woestijn! Geniet van een magische avond bij Al Hadheerah in Bab Al Sham, het eerste traditionele openlucht Arabisch woestijnrestaurant in de regio. U zult dineren en vermaakt worden als een koning. Buikdanseressen live bands en een ritje op een kameel. Dit hoort allemaal bij uw Arabische avond in de woestijn!

Vanaf € 186.90
Woestijnsafari met barbecue.

Woestijnsafari met barbecue.

U kunt Dubai niet bezoeken zonder een trip naar de woestijn te maken! Ervaar de opwinding van je leven met een ritje in de achtbaan door zandduinen middenin de woestijn, bezoek een authentiek Bedouin kampeerplaats waar u een heerlijke barbecue geserveerd krijgt onder de sterren!

Vanaf € 62.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen