Dubai

Hier vindt u tickets voor attracties, sightseeing tours en nog veel meer voor Dubai. Boek uw tickets vooraf vanuit thuis en verzeker uzelf van een plaats op één van onze populaire tours! Ga op een klassieke sightseeing tour, vermijdt de wachtrij bij Burj Khalifa, koop Hop-On Hop-Off tickets, boek een cruise of een lunch bij Burj Al Arab.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Burj Khalifa - vermijdt de wachtrij

Burj Khalifa - vermijdt de wachtrij

Vermijdt de wachtrij bij het meest iconische gebouw van Dubai - Burj Khalifa! Burj Khalifa is het grootste gebouw van de wereld en dit moet u gezien hebben als u Dubai bezoekt! U kunt kiezen uit tickets voor At The Top verdieping 124 of At The Top Sky Ervaring verdieping 125 en 148.

Vanaf € 35.30
Woestijnsafari met barbecue.

Woestijnsafari met barbecue.

U kunt Dubai niet bezoeken zonder een trip naar de woestijn te maken! Ervaar de opwinding van je leven met een ritje in de achtbaan door zandduinen middenin de woestijn, bezoek een authentiek Bedouin kampeerplaats waar u een heerlijke barbecue geserveerd krijgt onder de sterren!

Vanaf € 65.20
Klassieke Dubai stad tour

Klassieke Dubai stad tour

Dubai is een stad waarbij u telkens een nieuwe ervaring beleeft waar u ook gaat. Het is een interessante combinatie van oud en nieuw. Het is de belangrijkste toeristenbestemming in het Midden Oosten en tijdens deze tour zult u zien waarom.

Vanaf € 38.00
Ski Dubai en Snow Park

Ski Dubai en Snow Park

Bezoek 's werelds grootste sneeuwpark - Ski Dubai. Ontmoet de pinguïns, ga skiën of snowboarden, vlieg de helling af op je slee, neem een ski-les of geniet gewoon van het winterlandschap met uw familie. Er is voor iedereen iets te doen. Boek uw tickets vanuit thuis en vermijdt de wachtrij bij het park.

Vanaf € 65.20
Modern Dubai met Burj Khalifa

Modern Dubai met Burj Khalifa

Dubai is echt één van 's werelds meest interessante toeristische bestemmingen, ga met ons mee en zie waarom? Het moderne Dubai heeft alles, van indrukwekkende moderne wolkenkrabbers tot aan charmante traditionele souks (markten). Vermijdt de wachtrij bij het grootste gebouw ter wereld - Burj Khalifa en geniet van het ongelofelijke uitzicht. Boek uw tickets vanuit thuis en begin met aftellen.

Vanaf € 103.20
Top vijf van Dubai

Top vijf van Dubai

Ervaar de top 5 bezienswaardigheden van Dubai tijdens deze ongelofelijke sightseeing tour. Bezoek Saga World Dubai, verken de Dubai Marina per boot, bezoek het eiland Palm Jumeirah gemaakt door de mens en bezoek ook Souk Al Bahar. Ga naar Burj Khalifa 'At The Top' en geniet van een 'fusion' buffet in het Armani hotel. Boek uw tour vanuit thuis!

Vanaf € 157.60
Privé shopping tour in Dubai

Privé shopping tour in Dubai

Winkel totdat u erbij neervalt in Dubai! Uw plaatselijk gids zal u alle juiste plaatsen laat zien. U zult een bezoek brengen aan een traditionele Arabische markt, Dubai Gold Souk en het beroemde Karama Souk. Deze tour is inclusief de Dubai Mall, 's werelds grootste winkelcentrum. Boek een plaats op deze leuke tour, boek vanuit thuis!

Vanaf € 163.50
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen