Dubai

Hier vindt u tickets voor attracties, sightseeing tours en nog veel meer voor Dubai. Boek uw tickets vooraf vanuit thuis en verzeker uzelf van een plaats op één van onze populaire tours! Ga op een klassieke sightseeing tour, vermijdt de wachtrij bij Burj Khalifa, koop Hop-On Hop-Off tickets, boek een cruise of een lunch bij Burj Al Arab.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Burj Khalifa - vermijdt de wachtrij

Burj Khalifa - vermijdt de wachtrij

Vermijdt de wachtrij bij het meest iconische gebouw van Dubai - Burj Khalifa! Burj Khalifa is het grootste gebouw van de wereld en dit moet u gezien hebben als u Dubai bezoekt! U kunt kiezen uit tickets voor At The Top verdieping 124 of At The Top Sky Ervaring verdieping 125 en 148.

Vanaf € 35.30
Ferrari World met vervoer

Ferrari World met vervoer

Geniet van een dag vol plezier en snelle auto's bij het ongelofelijke Ferrari World in Abu Dhabi! Probeer de snelste achtbaan ter wereld, Formula Rossa, en nog veel meer opwindende ritjes! De tour is inclusief ophalen vanaf uw hotel in Dubai en vervoer naar Ferrari World in Abu Dhabi.

Vanaf € 130.40
Woestijnsafari met barbecue.

Woestijnsafari met barbecue.

U kunt Dubai niet bezoeken zonder een trip naar de woestijn te maken! Ervaar de opwinding van je leven met een ritje in de achtbaan door zandduinen middenin de woestijn, bezoek een authentiek Bedouin kampeerplaats waar u een heerlijke barbecue geserveerd krijgt onder de sterren!

Vanaf € 65.20
Modern Dubai met Burj Khalifa

Modern Dubai met Burj Khalifa

Dubai is echt één van 's werelds meest interessante toeristische bestemmingen, ga met ons mee en zie waarom? Het moderne Dubai heeft alles, van indrukwekkende moderne wolkenkrabbers tot aan charmante traditionele souks (markten). Vermijdt de wachtrij bij het grootste gebouw ter wereld - Burj Khalifa en geniet van het ongelofelijke uitzicht. Boek uw tickets vanuit thuis en begin met aftellen.

Vanaf € 103.20
Lunch bij Burj Al Arab

Lunch bij Burj Al Arab

Geniet van een heerlijke lunch in het iconische gebouw Burj Al Arab - een architecturaal wonder en de meest herkenbare bezienswaardigheid van Dubai. Geniet van het ongelofelijke uitzicht over de Arabisch Golf terwijl u geniet van een wijde selectie uit de Arabische en internationale keuken. Het en een populaire plaats, dus zorg ervoor dat u vooraf geboekt hebt!

Vanaf € 212.10
Klassieke Dubai stad tour

Klassieke Dubai stad tour

Dubai is een stad waarbij u telkens een nieuwe ervaring beleeft waar u ook gaat. Het is een interessante combinatie van oud en nieuw. Het is de belangrijkste toeristenbestemming in het Midden Oosten en tijdens deze tour zult u zien waarom.

Vanaf € 38.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen