Florence

Hier vindt u alle mogelijke tours en attracties in en rondom Florence. We bieden sightseeing tours aan door de stad, te voet, per fiets of per segway. We bieden ook dagtrips aan naar Pisa, het wijndistrict van Chianti en vele andere opwindende delen van Toscane. Boek al uw tickets online bij Ticmate!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Uffizi Galerie Tour VIP

Uffizi Galerie Tour VIP

Bezoek de Uffizi Galerie in Florence, één van de oudste en grootste musea ter wereld en een absolute must-see wanneer je Florence bezoekt. Onze gids neemt je mee op een 2 uur durende tour langs alle meesterwerken van het museum. De groepen zijn maximaal 6 personen groot. Boek nu!

Vanaf € 29.00
Volledige dag tour naar Siena, Montalcino & Val D'Orcia

Volledige dag tour naar Siena, Montalcino & Val D'Orcia

Deze volledige dag tour naar Val D'Orcia staat in het teken van kunst, cultuur, heerlijk eten en fantastische wijnen, je hebt gegarandeerd een goede tijd. Ga met ons mee op deze opmerkelijke excursie naar de mooiste dorpen, het platteland, boeiende geschiedenis, archeologie en heerlijk eten en wijn in Toscane. Reserveer jouw plek vandaag nog!

Vanaf € 59.00
Tour door de Accademia Galerie

Tour door de Accademia Galerie

De Accademia bevat vele van de ongelofelijke kunstschatten die Florence rijk is, waaronder het meesterwerk van Michelangelo, de David. Dit wereldberoemde kunstmuseum is een must-see wanneer je in de geboorteplaats van de Renaissance bent. Met onze tickets sla je de wachtrij over en ben je, samen met onze gids, binnen mum van tijd binnen om het museum te ontdekken. Boek ...

Vanaf € 36.00
Tour door de Uffizi Galerie

Tour door de Uffizi Galerie

De Uffizi Galerie is ongetwijfeld de grootste attractie in heel Florence! Deze ongelofelijke kunstgalerie staat bekend om haar fantastische schilderijen bij de beste kunstenaars uit de Italiaanse Renaissance en Barok. Tijdens deze tour zie je de meest schitterende kunstwerken in een van de prachtigste steden ter wereld. Zorg ervoor dat je jouw tour op tijd boekt!

Vanaf € 39.00
Fiorentina

Fiorentina vs. Genoa

ZAT, 28 JAN 2017 of ZON, 29 JAN 2017, om Stadio Artemio Franchi

Vanaf € 39.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen