Florence

Hier vindt u alle mogelijke tours en attracties in en rondom Florence. We bieden sightseeing tours aan door de stad, te voet, per fiets of per segway. We bieden ook dagtrips aan naar Pisa, het wijndistrict van Chianti en vele andere opwindende delen van Toscane. Boek al uw tickets online bij Ticmate!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Florence Culinaire Tour met Fiets

Florence Culinaire Tour met Fiets

Proef de smaken van Florence met een fiets tour door deze schitterende stad! Combineer een leuke en informatieve fiets tour door deze parel van de Italiaanse Renaissance met een culinaire tour langs Florence drie meest beroemde culinaire versnaperingen. Mis deze sightseeing en proeverij tour niet, boek je tickets hier!

Vanaf € 36.00
Tour door de Uffizi Galerie

Tour door de Uffizi Galerie

De Uffizi Galerie is ongetwijfeld de grootste attractie in heel Florence! Deze ongelofelijke kunstgalerie staat bekend om haar fantastische schilderijen bij de beste kunstenaars uit de Italiaanse Renaissance en Barok. Tijdens deze tour zie je de meest schitterende kunstwerken in een van de prachtigste steden ter wereld. Zorg ervoor dat je jouw tour op tijd boekt!

Vanaf € 39.00
De Toren van Pisa en Piazza dei Miracoli

De Toren van Pisa en Piazza dei Miracoli

Pisa is een must-see wanneer je Toscane bezoekt! De stad is wereldberoemd vanwege zijn geweldige architectuur. Het Plein van Mirakels is zonder twijfel een van de meest schitterende pleinen in Italië en de Toren van Pisa waarschijnlijk een van de meest beroemde gebouwen ter wereld. Dus waar wacht je nog op? Plan je bezoek naar Pisa vandaag!

Vanaf € 89.00
Florence Hop-On Hop-Off

Florence Hop-On Hop-Off

Ontdek het ongelofelijk Florence vanaf het dak van de Hop-On Hop-Off bussen! Sightseeing is nog nooit zo eenvoudig geweest! Kies uit tickets voor 24, 48 of 72 uur en maak onbeperkt gebruik van de drie buslijnen. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis. Koop uw tickets vanaf thuis!

Vanaf € 23.00
Volledige dag tour naar Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Volledige dag tour naar Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Deze volledige dag tour naar Val D'Orcia staat in het teken van kunst, cultuur, heerlijk eten en fantastische wijnen, je hebt gegarandeerd een goede tijd. Ga met ons mee op deze opmerkelijke excursie naar de mooiste dorpen, het platteland, boeiende geschiedenis, archeologie en heerlijk eten en wijn in Toscane. Reserveer jouw plek vandaag nog!

Vanaf € 59.00
Duomo Tour

Duomo Tour

Ga op een fascinerende tour langs de geschiedenis van de Duomo en de Italiaanse Renaissance met grootheden als Brunelleschi en Giotto. De Duomo Kathedraal is de drukst bezochte en meest populaire attractie in Florence. Deze tour begint bij de ingang van de Duomo, waar je de lange rij overslaat met jouw geboekte ticket! Bestel jouw tour vandaag!

Vanaf € 39.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen