Florence

Hier vindt u alle mogelijke tours en attracties in en rondom Florence. We bieden sightseeing tours aan door de stad, te voet, per fiets of per segway. We bieden ook dagtrips aan naar Pisa, het wijndistrict van Chianti en vele andere opwindende delen van Toscane. Boek al uw tickets online bij Ticmate!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Tour door de Uffizi Galerie

Tour door de Uffizi Galerie

De Uffizi Galerie is ongetwijfeld de grootste attractie in heel Florence! Deze ongelofelijke kunstgalerie staat bekend om haar fantastische schilderijen bij de beste kunstenaars uit de Italiaanse Renaissance en Barok. Tijdens deze tour zie je de meest schitterende kunstwerken in een van de prachtigste steden ter wereld. Zorg ervoor dat je jouw tour op tijd boekt!

Vanaf € 39.00
Volledige dag tour naar Siena, Montalcino & Val D'Orcia

Volledige dag tour naar Siena, Montalcino & Val D'Orcia

Deze volledige dag tour naar Val D'Orcia staat in het teken van kunst, cultuur, heerlijk eten en fantastische wijnen, je hebt gegarandeerd een goede tijd. Ga met ons mee op deze opmerkelijke excursie naar de mooiste dorpen, het platteland, boeiende geschiedenis, archeologie en heerlijk eten en wijn in Toscane. Reserveer jouw plek vandaag nog!

Vanaf € 59.00
Uffizi Galerie Tour VIP

Uffizi Galerie Tour VIP

Bezoek de Uffizi Galerie in Florence, één van de oudste en grootste musea ter wereld en een absolute must-see wanneer je Florence bezoekt. Onze gids neemt je mee op een 2 uur durende tour langs alle meesterwerken van het museum. De groepen zijn maximaal 6 personen groot. Boek nu!

Vanaf € 29.00
Florence Hop-On Hop-Off

Florence Hop-On Hop-Off

Ontdek het ongelofelijk Florence vanaf het dak van de Hop-On Hop-Off bussen! Sightseeing is nog nooit zo eenvoudig geweest! Kies uit tickets voor 24, 48 of 72 uur en maak onbeperkt gebruik van de drie buslijnen. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis. Koop uw tickets vanaf thuis!

Vanaf € 23.00
Fiorentina

Fiorentina vs. Lazio

ZAT, 13 MEI 2017 of ZON, 14 MEI 2017, om Stadio Artemio Franchi

Vanaf € 50.00
Duomo Tour

Duomo Tour

Ga op een fascinerende tour langs de geschiedenis van de Duomo en de Italiaanse Renaissance met grootheden als Brunelleschi en Giotto. De Duomo Kathedraal is de drukst bezochte en meest populaire attractie in Florence. Deze tour begint bij de ingang van de Duomo, waar je de lange rij overslaat met jouw geboekte ticket! Bestel jouw tour vandaag!

Vanaf € 39.00
Toscane in een dag

Toscane in een dag

Tijdens deze geweldige dag tour bezoeken we drie steden met vele hoogtepunten! Ervaar het beste van de schoonheid van Toscane. De tour is inclusief een Toscaanse lunch met traditionele gerechten en lokale wijnen! Reserveer jouw plek voor deze tour nu!

Vanaf € 42.50
Moord mysterie in Florence

Moord mysterie in Florence

Doe een tour zoals je die nog nooit gedaan hebt! Speur je een weg door een eeuwenoud verhaal over angst en spanning met jouw collega detectives. Je krijg wat informatie over de moord, maar het is jouw taak om de moordenaar te ontmaskeren met bewijsmateriaal, voordat het te laat is. Boek jouw moord mysterie tour in Florence hier!

Vanaf € 27.00
Fiorentina

Fiorentina vs. Bologna

ZON, 02 APR 2017, om Stadio Artemio Franchi

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen