Ragtime

Ragtime

Charing Cross Theatre

Prijs vanaf € 53.00

Het is tijd voor de 20e eeuw in New York. Het tijdperk is bruisen en de eeuw draait door. De mensen bewegen in ritme en rijm op de muziek van Ragtime.

Hoogtepunten:
- Geniet van de Award-winnende musical Ragtime
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Luister naar de muziek met cakewalks, gospel & ragtime

Geniet van Ragtime de musical
Thom Sutherland dirigeert de nieuwe productie van de multi Award winnende musical Ragtime van Lynn Ahrens, Stephen Plaherty en Terrence McNally.

Ragtime is gebaseerd op de roman van E.L. Doctorow en verbindt de verhalen van drie verschillende groepen uit Amerika; Coalhouse Walker Jr, een Haarlemse muzikant; moeder met haar blanke familie uit de middelklasse in New Rochelle; en Tateh, een Joodse emigrant die naar Amerika is gekomen met zijn dochten voor een nieuw leven.

Hun fictieve levens raken hevig verstrengeld met elkaar en historische personages zoals Harry Houdini, Booker T. Washington, JP Morgan en Henry Ford.

Ragtime scoorde het beste tijdens de Tony Awards in 1998 met 12 nominaties, waarvan 4 gewonnen inclusief Best Book door Terrence McNally en Best Original Score door Lynn Ahrens en Stephen Flaherty.

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na het voltooien van uw boeking, ontvangt u de e-tickets via e-mail. Print uw ticket en neem deze mee naar het theater. 

Info

Charing Cross Theatre
The Arches, Villiers Street
London
WC2N 6NL

Duur:

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
(1 min) The theatre is under Charing Cross station; it can be accessed at Cravens Passage just off Villiers Street

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen