Gatwick Airport Trein

Gatwick Airport Trein

Prijs vanaf € 12.00

Stap in de Gatwick Thameslink trein en word snel en makkelijk  naar Londen centrum. Koop een retour of enkel ticket tussen Gatwick Airport en een van de centraal gelegen stations van de Thameslink trein. 

Hoogtepunten:

- Krijg de e-tickets per mail binnen 2-3 dagen
- Sla de wachtrij over bij de kaartjesautomaat
- De kaarten kunnen worden gebruikt binnen een maand
- Kinderen onder 5 jaar mogen gratis mee

Neem de Gatwick Thameslink trein naar Londen
De rit naar London Blackfriars duurt ongeveer 35 minuten, naar London St. Pancras ongeveer 1 uur. 

Vanaf Blackfriars, Farringdon en St. Pancras vertrekt de metro of staan taxi's klaar voor de eindbestemming, zoals Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square, Kensington, Bayswater of Paddington. 

Hoe boek ik mijn tickets voor de Gatwick Thameslink?
Bij een retour ticket moet u binnen 30 dagen terug reizen en gebruik maken van uw ticket.

U kunt niet voor vandaag boeken, aangezien alle ticket handmatig verwerkt moeten worden. Het kan dus 2-3 werkdagen duren voordat u de tickets in uw mailbox ontvangt. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na uw boeking ontvangt u een bevestiging in uw mailbox. De trein tickets worden naar uw opgestuurd in een afzonderlijke e-mail. 

Alle treintickets worden handmatig verwerkt, daarom kunnen wij niet beloven de tickets op de zelfde dag van de bestelling op te sturen. Het kan enkele dagen duren voordat u de tickets ontvang, desalniettemin beloven wij u dat u de tickets krijgt ruim voordat u ze nodig heeft. Als u kort op uw vertrekdatum boekt, krijgt u ze zo snel als mogelijk na uw boeking. 

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor de Gatwick Thameslink voor kinderen tussen 5-15 jaar. Kinderen onder 5 jaar mogen gratis mee met een betalende ouder (maximaal 4 kinderen per ouder).

Belangrijke informatie:
- Attentie: tijdens de boeking moet u de eerste reisdatum invullen. Als u op 15 januari 2017 gebruik wil maken moet u ook 15 januari 2017 aangeven.
- Controleer altijd de dienstregeling vooraf, vooral als u laat in de avond of vroeg in de ochtend gebruik wil maken van de Thameslink trein. Ook voor meldingen over storingen en werkzaamheden raden wij aan de website van Thameslink te raadplegen.
- Wij bieden geen restitutie voor tickets die niet zijn gebruik vanwege geen overeenkomst met de dienstregeling en aankomende of vertrekkende vluchten. Als treinen niet rijden vanwege werkzaamheden etc. wordt er altijd een vervangende bus ingezet.
- Een ticket voor de Gatwick vliegveld trein (Thameslink) is niet geldig in de Gatwick Express.
- Tijdens feestdagen rijden de treinen niet zo vaak als normaal. Op 25 december rijden er helemaal geen Thameslink treinen. 

Werkzaamheden tot januari 2018:
Grootschalige werkzaamheden en dienstregeling verbeteringen zijn gepland vanaf nu tot januari 2018. Schrapping van een aantal vertrektijden en minderingen in de dienstverlening kunnen voorkomen, meestal 's nachts en in het weekend. Als een dienst voor langere tijd buiten werking is, worden er vervangende bussen ingezet. Houd rekening met extra reistijd naar het vliegveld.

Medewerkers zijn beschikbaar op stations om u verder te helpen met al uw vragen. 

Goed 2.8

2.8 Recensies van 5 klantrecensies
Prima

Eenvoudig bestellen, daarna gemakkelijk reizen.
Mensen op het treinstation zijn vriendelijk en helpen je naar de goede trein.

Jacoba, Goudswaard
DON, 03 AUG 2017
2.8
Prima verbinding

Ongeveer een uur onderweg vanuit Kings Cross/ St Pancras station. Trein vertrekt vanuit St Pancras station. Boeken was makkelijk. Wij hebben hem gebruikt om vanuit London naar Gatwick te komen. De tickets die je besteld moeten geprint worden, voorzien worden van een datum en dan door de controle. Je hebt je ticket op het eindpunt ook weer nodig om het station te kunnen verlaten.

Cees, Nieuwegein
ZON, 08 JAN 2017
2.8
Goede Verbinding

Niet de Express, maar de goedkopere die wat vaker stopt. Doet er ca een uur over naar van Gatwick naar St Pancras. Hadden telkens binnen 15 minuten een trein.

Udo, Amsterdam
VRI, 04 MRT 2016
2.8
Supersnelle verbinding.

Een snelle verbinding, prima om zo naar Londen te reizen. De drukte op Gatwick Trainstation was even verwarrend, maar is met hulp van een spoorwegbeambte snel opgelost.

Adriana, Heerde
WOE, 10 MEI 2017
2.8
Gatwick Airport Trein rijdt groot deel v/h traject Gatwick-London in slakkengang

Het regelen van dit ticket via Londen Tickets was een fluitje van een cent, maar in tegenstelling tot wat ik had gelezen op de website duurde het traject meer dan een uur, vanaf een bepaald moment was de trein niet meer voorruit te branden, ik vraag me af waarom deze trein zo langzaam moest reizen. Dit gold voor zowel de heen- als de terugreis, jammer.

Cornelia, Borculo
DIN, 21 MRT 2017
2.8

Info

Gatwick Airport Trein
Klik op de onderstaande 'kaart' voor een overzicht van de metro in Londen.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen