Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Prijs vanaf € 20.00

Barcelona Zoo werd het eerst geopend in 1892 en bevindt zich in de groene long van het oude historische Barcelona. De zoo is het thuis van leeuwen, gorilla's, nijlpaarden, neushoorns, giraffen en olifanten. De zoo is gesplitst in zones die de gebieden waar de dieren vandaan komen reflecteren. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Madagascar zone en hier vindt u de verschillende dieren die u in dit land kunt vinden.

Waarom boekt u bij ons?
- Ontvang uw toegangsticket in uw inbox
- Uw tickets zijn 1 week geldig vanaf de door u gekozen datum
- Geniet van 4000 dieren en meer dan 400 diersoorten
- Dagelijkse dolfijnshows

Wat kan ik verwachten van Barcelona Zoo?
Barcelona is het thuis voor 4000 dieren met meer dan 400 diersoorten inclusief de afstammelingen van de internationaal bekende albino gorilla Snowflake, dolfijnen, tropische vogels en reptielen.

De zoo biedt een uitgebreid scala aan activiteiten en diensten en dit maakt het een perfecte dagje uit voor de hele familie: restaurants, bars, ponyrijden, miniatuur spoorweg, elektrische auto's, winkels en picknick zones.

Dagelijks een dolfijnshow om 11.30 AM, 1.30 AM en 4.30 PM.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail. Print dit ticket uit en breng dit mee naar Barcelona Zoo.
- Er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Info

Barcelona Zoo
Hier bevindt zich Barcelona Zoo.
Parc de la Ciutadella, s/n 08003 Barcelona

Barcelona Zoo
Openingstijden
1 januari tot 23 maart: 10am-5pm. 24 maart tot 15 mei: 10am-6pm. 16 mei tot 15 september: 10am-7pm. 16 september tot 26 oktober: 10am-6pm. 27 oktober tot 31 december*: 10am-6pm.*25/12 geopend tot 2pm.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
U kunt de metro L1-Arc de Triomf nemen of de L4-Ciutadella Vila Olímpica.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen