Zoek tickets

Populair in New York

Populair in Parijs

Populair in Londen

Populair in Berlijn

Tevreden klanten

Ticmate Liefdadigheid

Toekomstige partners

Ticmate - We maken Uw arrangement internationaal!
Ticmate werd gesticht in 2006. De visie van Ticmate is internationale verkoop van tickets en reizen naar arrangementen. Het doel is de leidende acteur te worden in Europa voor de internationale verkoop van tickets en reizen naar verschillende types arrangemeneten. Als eerste stap op de weg werd LondenMusicals.nl in Nederland gelanceerd. Hiervan is de expansie snel geweest en een krachtige vooruitgang is reeds vandaag een feit. LondenMusicals.nl is nu in twaalf verschillende talen in meer dan twintig landen, met een gelijkmatige verdeling van verkoop van tickets in gezamelijke landen.

Ticmate was ook nemers van het intiatief voor het tv talentprogramma `West End Star`in Zweden. De eerste premie in het programma was de rol van de vrouwelijke hoofdrol in Monthy Python-musical Spamalot in London.
We werken er de gehele tijd aan nieuwe projecten te vinden en te ontwikkelen.

Bent U arrangeur van én arrangement met internationaal potentiaal?
Contact ons, we´ll help you reach a wider audience.

Ticmate werkt met arrangementen op de volgende manier:

VOOR
I dichte samenwerking met de arrangeur wordt research en kaartlegging uitgevoerd voor het vinden van het best geeigende internationale publiek. Hierna wordt er een handelingsplan vastgelegd en een strategie voor wat er moet gebeuren om de gekozen doelgroep te benaderen en een internationaal arrangement te arrangeren.

TIJDENS:
Ondersteunende en effectieve internationale marktvoering en ticketverkoop voor het arrangement welke genereert meerverkoop en placeert het arrangement op de wereldkaart. Dit kan o.a. inhouden een speciaalgebouwde site en gesponsoreerde links in de lokale taal. Bovendien heeft Ticmate ervaring in het vermiddelen van exclusief samenwerking met reisbureau´s, toeristbureau´s en andere interesseorganisaties. Hier kan men noemen Google die Ticmate gebruikt als een case study voor hoe men vooruitgangsrijk AdWords gebruikt in een lokale taal.

NA
Het resultaat van het project wordt geanalyseerd via preciese metingen, omvattend na bewerking van het internationale publiek en via analyses van de verkoop per land zelfs tot op het niveau van steden ! De verzamelde hoeveelheid van informaties is zeer waardevol voor het planleggen van bijv. internationale tournéplannen, geplante export van musicals buiten Broadway en West End enz.

Pioniers binnen de internationale evenementen

Bij Ticmate zien we een duidelijke trend dat de interesse voor internationale arrangementen vergroot wordt in de komende jaren. Dit wordt ondersteund speciaal door de grote interesse onze filialen LondenMusicals.nl in een korte tijd hebben gekregen. De totale markt voor live arrangementen wordt ook verhoogd jaar voor jaar. 2007 sloeg het publiekrecord voor het West End in London, met meer dan 13,6 millioen toeschouwers. Deze trend wordt ook ondersteund door een studie van IPK die via analyses heeft gevonden dat ´Event Travel´, d.w.z. reizen naar kultuur- en sport be gevenissen de snelst groeiende is in de reisbranche.

De trend wijst ook dat het arrangement en de begevenissen zelf in hogere graad de gekozen destinationer sturen. Tegelijkertijd is de algemene kennis en de systematisering om de internationale klant met de boodschap om een arrangement , in het algemeen gezonken in de branche. Hier ziet Ticmate echter een groot potentieel.

Unieke oplossingen met veeljarige kennis achter de rug.

Ticmate heeft zijn eigen netwerk van internationale marktvoerings- en verkoopskanalen. Onze speciaalgebouwde technische platvorm, gepaard met vele jaren ervaring en know how, verscherpt de interesse om - en vindt het publiek voor - internationale arrangementen in musicals, opera, sport, cabarets en concerten. In de toekomst willen onze klanten reizen, hotels en restaurantbezoeken kunnen bestellen zonder onze sites te verlaten.

Grote ervaring in het verkoop van biljetten en arrangementen.

De stichter en hoofdeigenaar van Ticmate, Marcus Moeschlin, heeft vele jaren ervaring in het verkopen van tickets voor internationale arrangementen. Hij was o.a. een van de initiatiefnemers van het netwerk Global Tickets waar 22 landen onder elkaar biljetten verkochten voor internationale arrangementen. Marcus was bijv. verantwoordelijk voor de Zweedse lancering van Peter Jobeck in Miss Saigon en Petra Nielsen in Chicago The Musical, beie opgevoerd in London. Volgens Sue Uings van Cameron Mackintosh was ca. 30 % van het publiek in deze periode uit Zweden.

Tegelijkertijd hiermede lanceerde Marcus Moeschlin het idee, dat het mogelijk moest zijn de Royal Albert Hall in London te vullen met zijn landgenoten. Robert Wells was positief voor het voorstel en een samenwerking werd ingeleid die uitmonde in dat Robert Wells volle huizen trok met Zweden in de Royal Albert Hall een avond , drie jaar achter elkaar.

Contact

Bent U een arrangeur die het internationale publiek will benaderen? E-mail aan international.event at ticmate.nl dan beginnen we een dialoog.