Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Eiffeltoren

Eiffeltoren

Eiffeltoren

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 2e verdieping

4.4 (252)
Vanaf € 27,00

Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren in Parijs! Met dit ticket krijgt u voorrang bij de 1e en 2e verdieping, waar u twee unieke uitzichten krijgt op de lichtstad. U kunt ook een audioguide rechtstreeks op uw mobiele telefoon downloaden voor meer informatie over dit prachtige monument.

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren 
- Voorrangstoegang tot de 1e en 2e verdieping van de Eiffeltoren
- Bezoek de Eiffeltoren wanneer het u uitkomt
- Geniet van het prachtige uitzicht op Parijs
- Krijg informatie via een audioguide op uw telefoon

Wat kan ik verwachten?

De iconische Eiffeltoren wordt jaarlijks door bijna 7 miljoen mensen bezocht. Met zulke cijfers is het duidelijk dat een bezoek aan de Eiffeltoren niet mag ontbreken als u naar Parijs afreist. En het is begrijpelijk dat het in de toren erg, erg druk kan worden. Doe uzelf een plezier en kies voor deze tickets waarbij u de wachtrijen overslaat. De wachttijd neemt aanzienlijk af! Om uw bezoek nog interessanter te laten worden, is een audiogids inbegrepen. Download deze rechtstreeks op uw telefoon voor meer informatie over de toren en de bezienswaardigheden eromheen.

Zowel de eerste als de tweede verdieping van de toren bieden een uniek uitzicht. De eerste verdieping bevat een glazen vloer, op 57 meter hoogte. Het voelt alsof u boven de stad zweeft als u eroverheen loopt. De eerste verdieping biedt ook een uitzonderlijk uitzicht over de Champ de Mars, een van de grootste tuinen van Parijs. Het beslaat zelfs meer dan 25 hectare!

Als u de tweede verdieping bereikt, begeeft u zich op 115 meter hoogte. Door 360 graden uitzicht ziet u de beste bezienswaardigheden van Parijs: Notre Dame Cathedral, Sacré-Coeur, Arc de Triomphe, Louvre en de Champs Élysées. Of u nu foto's maakt of gewoon geniet van het moment, deze ervaring zult u zich nog jaren herinneren!

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets? 
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Hoelang mag in de Eiffeltoren blijven? 
Je kunt zo kort of zo lang blijven als je wilt. 
 
Zorg ervoor dat je 10 minuten vóór de start van de tour op het ontmoetingsadres aanwezig bent. Het ontmoetingsadres ligt zeer dicht bij de Eiffeltoren en staat duidelijk vermeld op je e-ticket. Hier ontmoet je jouw gids die je naar de Eiffeltoren begeleidt en ervoor zorgt dat je voorrangstoegang krijgt tot de Eiffeltoren. Het is belangrijk dat je minimaal 10 minuten vóór vertrek aanwezig bent op met ontmoetingsadres, aangezien de gids of medewerker niet kan wachten op mensen die te laat komen.

Belangrijke informatie

- De audiogids is een app die je kunt downloaden op je mobiele apparaat. Breng je eigen oordopjes mee voor je mobiele apparaat zodat je naar de gedownloade audiogids kunt luisteren op je mobiele apparaat.
- Onze gids zal ervoor zorgen dat je voorrangstoegang krijgt tot de liften, met minimale wachttijd. Je kunt echter de wachtrijen bij de veiligheidscontrole niet overslaan, dit is verplicht. Hier kun je enige wachttijd verwachten om door de veiligheidscontrole te komen, dit is niet te vermijden.

Ticket categorieën

Volwassene (4+)
Baby (0-3): gratis

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare data en tijden.

Wat is niet inbegrepen?

- Toegang tot de 3e verdieping (de top) van de Eiffeltoren
- Een tour met gids

Bestel

woe, 26 jun 2024

Via de lift

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Audio gids

Duur: 2 uur

Openingstijden

Wat is inclusief?

- Skip-the-line-ticket voor de Eiffeltoren
- Toegang tot de 1e en 2e verdieping van de Eiffeltoren
- Downloadbare audioguide
- Liften bij de Eiffeltoren

Routebeschrijving

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 2e verdieping

Adres
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!