Diner en Cabaret

Kom meer te weten over onze combinaties van een diner, cruise en een cabaret show in Parijs! Wij hebben tickets voor een Diner Cruise op de Seine, een bezoek aan de Eiffeltoren en een show in het beroemde Moulin Rouge of ga voor een ander pakket met Diner in Restauramt 58 in de Eiffeltoren, een sightseeing cruise op de Seine en een Show in de Moulin Rouge of Lido de Paris! Bienvenue!

Tickets voor Diner en Cabaret

Diner cruise, Eiffeltoren & Moulin Rouge

Diner cruise, Eiffeltoren & Moulin Rouge

4.0
(1)

Deze tour is de ultieme ervaring in Parijs. U begint met een heerlijke dinercruise op de rivier de Seine. Daarna een bezoek aan de Eiffel Toren, waar u de wachtrij vermijdt en gelijk met de lift omhoog kan. U beëindigt de avond met een vermakelijk cabaret in de Moulin Rouge. Het is een zeer populaire tour dus boek uw tickets ...

Vanaf € 250.00
Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Moulin Rouge

Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Moulin Rouge

Geniet van een romantische avond in Parijs! Deze tour is inclusief een heerlijk diner in de Eiffeltoren, een mooie cruise op de Seine en een iconisch cabaret in de Moulin Rouge. Boek uw tickets vanuit thuis!

Vanaf € 289.00
Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Lido de Paris

Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Lido de Paris

Ervaar de magie van Parijs met deze ongelofelijke tour! Geniet van een heerlijk diner in de Eiffel Toren, naam een avondcruise op de Seine en sluit de avond af met een feestelijk cabaret in het Lido van Parijs. Het is een ongelofelijk populaire tour, dus boek uw tickets vooraf!

Vanaf € 248.30
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen