Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Westminster Abbey

4.5 (58)
Vanaf € 25.1

Westminster Abbey is één van 's werelds grootste kerken met een geschiedenis die meer dan duizend jaar teruggaat en de kerk is een essentieel onderdeel van elke reis naar London. 

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij Westminster Abbey
- Bewonder de ongelofelijke architectuur
- Bekijk de kroningsstoel
- Kom meer te weten over de kerk met een gratis audio gids

Wat kan ik verwachten?

Verken Westminster Abbey
Westminster Abbey is niet alleen een meesterwerk qua architectuur uit de 13de en 16de eeuw en een UNESCO World Heritage Site. De oude kerk presenteert een unieke opkomst van de Britse geschiedenis.

Hier vindt u de schrijn van St Edward the Confessor, de graven van koningen en koninginnen en ontelbare herdenkingen van bekenden zoals Jane Austen, Charles Dickens, Rudyard Kipling, Laurence Olivier, William Shakespeare, Isaac Newton en Charles Darwin.

Sinds 1066 vindt hier elke kroning plaats en een groot aantal andere koninklijke gebeurtenissen, zoals inmidels al 16 koninklijke bruiloften. Vandaag de dag is het nog steeds een kerk gewijd aan dagelijkse religie en voor het vieren van grote evenementen in het leven van het volk in Londen.

Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van de kerk met een gratis audio gids (beschikbaar in 12 talen), deze duurt ongeveer 60 minuten.

Hoe werkt het?

Hoe krijg ik tickets?
Kort nadat u de boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per e-mail, print deze uit en neem deze mee op uw tour.

Hoelang is mijn ticket geldig?
Tijdens de bestelling kies de aankomstdatum in Londen als de 'geldig van' datum. Vanaf dit moment zullen de tickets een maand lang geldig zijn.

Belangrijke informatie

- U kunt maximaal 10 tickets bestellen voor de Westminster Abbey.
- Denk eraan dat Westminster Abbey een actieve plaats van religie is en daarom soms gesloten is vanwege speciale diensten en evenementen. Openingstijden kunnen altijd veranderen. Wij raden u aan de openingstijden te checken voordat u een bezoek brengt.
- Westminster Abbey is op zondag gesloten voor toeristen. Op zondagen en religieuze feestdagen zoals Pasen en Kerstmis is de Abbey alleen open voor religieuze diensten. Iedereen is welkom en kan gratis de dienst bijwonen.

Ticket categorieën

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 6-16 jaar. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis mits vergezeld van een betalende volwassene.

Openingstijden

Westminster Abbey is geopend maandag-zaterdag van 9:30 tot 15:30. De kerk is gesloten voor toeristen van 12:00 tot 13:00 maandag - vrijdag vanwege kerkdiensten.

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Openingstijden

Routebeschrijving

Westminster Abbey

Adres
20 Deans Yard, London SW1P 3PA

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!