Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Back to the Future: The Musical

Back to the Future: The Musical

Back to the Future: The Musical

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Back to the Future: The Musical

Back to the Future: The Musical

 
Vanaf € 53,90

Welkom bij Hill Valley? Maak een opwindende rit terug in de tijd terwijl het kaskraker- en popcultuurfenomeen uit 1985 komt New York in Londen als een baanbrekend nieuw musicalavontuur! Wanneer Marty McFly teruggaat naar 1955 in een tijdmachine die is gebouwd door de excentrieke wetenschapper Doc Brown, verandert hij per ongeluk de loop van de geschiedenis. Nu is hij in een race tegen de klok om het heden te herstellen, aan het verleden te ontsnappen en zichzelf... terug te sturen naar de toekomst.

Hoogtepunten

- Boek je tickets voor deze nieuwe kaskraker.
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van alle muziek uit de hitfilm van 1985.
- Zing mee met alle grote hits.
- Als je de film hebt gezien, zul je zeker genieten van de musical.

Wat kan ik verwachten?

Welkom bij Hill Valley! Maak een opwindende rit terug in de tijd terwijl het kaskraker- en popcultuurfenomeen uit 1985 arriveert in het Londense West End als een baanbrekend nieuw muzikaal avontuur!

Wanneer Marty McFly teruggaat naar 1955 in een tijdmachine die is gebouwd door de excentrieke wetenschapper Doc Brown, verandert hij per ongeluk de loop van de geschiedenis.

Nu is hij in een race tegen de klok om het heden te herstellen, aan het verleden te ontsnappen en zichzelf... terug te sturen naar de toekomst.

De makers van de film, Bob Gale (Back to the Future-trilogie) en Robert Zemeckis (Forrest Gump), hebben dit iconische verhaal bewerkt voor het theater.

De productie bevat originele muziek van meervoudig Grammy-winnaars Alan Silvestri (Avengers: Endgame) en Glen Ballard (Michael Jackson's Man in the Mirror), naast hitnummers uit de film, waaronder The Power of Love, Johnny B Goode, Earth Angel en Back in Tijd.

Tony Award-winnende regisseur John Rando leidt het Tony en Olivier Award-winnende creatieve team.

 Zet je schrap voor een spannende theaterervaring! Wanneer BACK TO THE FUTURE: DE MUSICAL 140 km/u haalt, ga je serieus... entertainment zien.

 Boek gisteren je tickets!

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat je boeking is afgerond, ontvang je jouw boekingsbevestiging.

Je e-ticket wordt rechtstreeks naar je e-mailadres gestuurd 2 weken vóór de datum van de voorstelling. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Als je tickets boekt voor een musical in New York, krijg je altijd de best beschikbare zitplaatsen op het moment van boeken. We hebben geen controle over de exacte zitplaats- en rijnummer, omdat alleen het theater de zitplaatsen kan aanwijzen. Deze kunnen niet gewijzigd of veranderd worden, aangezien dit de best beschikbare zitplaatsen zijn op het moment van boeken.

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare data en tijden.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 40 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

Back to the Future: The Musical

Adres
Winter Garden Theatre 1634 Broadway New York NY 10019

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!