Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Ambassador Theatre

Ambassador Theatre

Ambassador Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Chicago

Chicago

4.6 (132)
Vanaf € 74,40

Chicago de Musical is een pakkend verhaal over hebzucht, moord en show biz. Het is de langst lopende musical op Broadway en heeft 6 Tony Awards, twee Olivier Awards, een Grammy en talloze staande ovaties gewonnen. Met andere woorden, u zult niet teleurgesteld zijn!

Hoogtepunten

- Zorg ervoor dat u tickets hebt voor deze spannende musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Ervaar de award-winning musical

Wat kan ik verwachten?

Waar gaat Chicago over?
Chicago vertelt het verhaal over twee moordenaressen die rivalen zijn, beide zijn opgesloten in Cook County Jail. Nachtclub ster Velma heeft haar man en zus om het leven gebracht, nadat ze hen beide in bed had aangetroffen. De gedreven Roxie zit opgesloten omdat ze haar minnaar heeft vermoord.

Met de ene showstopper na de andere gaat het verhaal verder en de dansers bewegen nog net zo sexy en stomend als in 1975 toen Chicago de musical voor het eerst verscheen.

Dus kom deze langst lopende musical in de geschiedenis van Broadway bekijken en ga uit je dak met onze twee moordenaressen Roxie Hart, Velma Kelly en hun geweldige advocaat Billy Flynn.

De songs in Chicago zijn net zo fantastisch en klassiek als de musical zelf en bevat hits zoals  'All That Jazz', 'Funny Honey', 'Mr. Cellophane', 'Nowadays' en 'Razzle Dazzle'.

Hoe lang duurt de musical?
Chicago duurt 2 uur en 30 minuten inclusief de pauze.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u de tickets per e-mail. Neem een geprint exemplaar mee naar het theater of laat het ticket ziet op uw mobiele telefoon.

Belangrijke informatie

Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

Is dit geschikt voor mij?

Voor wie is de musical geschikt?
Chicago wordt aangeraden voor kinderen boven de 13 jaar.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag tot zaterdag 20:00 Zondag 19:30 Zaterdag en zondag 14:30

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 30 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

Ambassador Theatre

Adres
219 West 49th Street New York NY US

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!