Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Novello Theatre

Novello Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Mamma Mia! - Londen

Mamma Mia! - Londen

4.7 (1554)
Vanaf € 21,20

Mamma Mia!, één van de meest populaire musicals in het Novello Theater in Londens West End. Dans en zing mee met uw favoriete ABBA hits. Hartverwarmend en grappig, Mamma Mia!  vertelt het verhaal van een jonge bruid die op zoek is naar haar vader die ze nog nooit heeft ontmoet op de vooravond van haar bruiloft. Hoe oud u ook bent, deze voorstelling zult u met zekerheid fantastisch vinden!

Bespaar op tickets als u de musical bezoekt op een doordeweekse dag!

Hoogtepunten

- Bespaar op tickets als u de musical bezoekt op een doordeweekse dag 
- Geniet van dit opbeurende verhaal over een jonge aanstaande bruid
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Zing mee met alle grote hits van ABBA

Wat kan ik verwachten?

Waar gaat Mamma Mia! over?
Toneelschrijfster Catherine Johnsons zonnige en vrolijke verhaal speelt zich af op een Grieks eiland. Een dochter probeert haar vader te vinden voordat ze trouwt. Haar zoektocht naar de vader die ze nooit heeft gekend, zorgt ervoor dat haar moeder oog in oog komt te staan met drie mannen uit haar romantische verleden. Dit alles op de avond voor de bruiloft die ze nooit zullen vergeten.

Dit verhaal over liefde, vriendschap en identiteit wordt helder verteld door de tijdloze ABBA songs. Mamma Mia bevat niet minder dan 27 ABBA's meest populaire songs, waaronder 'Dancing Queen', 'Knowing Me Knowing You', 'Super Trouper' en 'Mamma Mia!'.

Wist je dit over Mamma Mia!?
Mamma Mia! De musical is in 2008 verfilmd. De Britse/Amerikaanse/Zweedse musical film Mamma Mia! staat bekend om de vele bekende internationale sterren. Meryl Streep speelt de rol van alleenstaande moeder Donna Sheridan. Pierce Brosnan (Sam Carmichael), Colin Firth (Harry Bright) en Stellan Skarsgård (Bill Anderson) spelen de drie mogelijke vaders van Donna's dochter, Sophie, gespeeld door Amanda Seyfried.

Wie is het team achter deze musical?
Mamma Mia! is gebaseerd op het boek van Catherine Johnson en de songs zijn van ABBA, Björn Ulvaeus en Benny Andersson zijn verantwoordelijk voor de muziek en songteksten. De musical is geregisseerd door Phyllida Lloyd.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u de tickets per e-mail. Neem een geprint exemplaar mee naar het theater of laat het ticket ziet op uw mobiele telefoon.

Belangrijke informatie

Hoe lang duurt de musical?
De musical duurt ongeveer 2 uur en 35 minuten, inclusief de pauze.

Is dit geschikt voor mij?

Mamma Mia! is een musical voor alle leeftijden en is zelfs geschikt voor gezinnen. Het wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaa.

Openingstijden

Maandag tot zaterdag 19:45
Donderdag en zaterdag 15:00

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 35 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

Novello Theatre

Adres
5 Aldwych London WC2B 4LD

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!