Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Heathrow Express

4.6 (919)
Vanaf € 34,20

Stap aan boord van de Heathrow Express en bereik Paddington Station in het centrum van Londen in slechts 15 minuten. Dan hoef je niet in de lange wachtrijen te staan bij de ticketautomaten op het station. Kinderen van 15 jaar en jonger reizen gratis samen met een volwassene. En als je ervoor kiest om een retourticket te kopen, is deze 28 dagen geldig!

NIEUWS: Boek eersteklas tickets en krijg toegang tot de Fast Track beveiligingsdienst op Heathrow Airport.

Krijg een speciale aanbieding met de Heathrow Express!
Op dit moment reizen kinderen van 0-15 jaar gratis met de Heathrow Express!

Hoogtepunten

- Reis veilig vanaf Heathrow Airport naar Paddington Station
- Na slechts 15 minuten, ben je bij Paddington Station
- Bespaar tijd met vooraf geboekte tickets
- Koop een flexibel retourticket -  dagen geldig
- Boek eersteklas tickets en krijg toegang tot de fast track lane op Heathrow Airport
- Kinderen van 15 jaar en jonger reizen gratis samen met een volwassene
- Geniet van een milieuvriendelijkere transportoptie
- Vermijd de lange rijen bij de ticketautomaten op het station

Wat kan ik verwachten?

Ontspan gedurende 15 minuten na je vlucht, zonder je zorgen te hoeven maken over vervoer naar het centrum van Londen. Met vooraf geboekte tickets voor de Heathrow Express verloopt je reis probleemloos.

Zo stap je gewoon op de trein en voorkom je dat je in lange rijen bij de ticketautomaten staat.

Aan boord kun je ongeveer 15 minuten pauzeren, terwijl je doorreist naar Londen. Er is voldoende bagageruimte en er is gratis wifi. Terwijl je ontspant, zijn er ook stopcontacten om je mobiele telefoon en andere elektronische apparaten op te laden.

Als je aankomt op Paddinton Station kun je gemakkelijk de metro of bus nemen naar je eindbestemming – bijv. Piccadilly Circus, Oxford Circus, Trafalgar Square, Covent Garden, Notting Hill en nog veel meer.

Sommigen weten dit misschien niet, maar de Heathrow Express is eigenlijk een milieuvriendelijke optie om naar het centrum van Londen te reizen. Dus je hoeft jezelf niet al te veel zorgen te maken over je CO2-afdruk voor deze specifieke reis: met de Heathrow Express is er zelfs 54% minder CO2-uitstoot in vergelijking met het nemen van een taxi.

Hoe werkt het?

Kort na het afronden van je boeking, ontvang je jouw e-ticket(s) via e-mail. Laat het/de ticket(s) op je mobiele telefoon zien of print deze uit en neem deze mee op reis.

Hoe kan ik mijn tickets boeken voor de Heathrow Express?
Voor het boeken van je tickets: Kies de datum 'geldig vanaf' als de datum waarop je de treinkaartjes gaat gebruiken. Als je retourtickets boekt, moet de terugreis naar Heathrow Airport binnen 28 dagen vanaf de door jou gekozen datum worden gebruikt.

Houd er rekening mee dat je voor elke boeking één treinticket ontvangt, ongeacht voor hoeveel personen je boekt.

Hoe kan ik mijn tickets gebruiken?
- Heenreis: Laat de barcode aan de rechterkant van je tickets aan het treinpersoneel zien.
- Terugreis: Als je een retourticket hebt geboekt, bewaar je gewoon hetzelfde e-ticket voor je terugreis naar Heathrow Airport en laat je de barcode op het ticket zien.

Eersteklas ticket en fast track service?
Als je eersteklas tickets boekt voor de Heathrow Express kun je de Heathrow Airport Fast Track Beveiligingsdienst gebruiken voor je terugreis:

1. Nadat je bent ingecheckt, ga je naar het Fast Track beveiligingsgebied in jouw terminal. Als je jezelf in Terminal 5 bevindt, ga je naar het North Fast Track beveiligingsgebied.
2. Laat je instapkaart van de luchtmaatschappij en je eersteklas ticket voor de Heathrow Express zien om toegang te krijgen tot de Fast Track lane.
3. Je wordt toegelaten tot de Fast Track lane.

Elke passagier moet in het bezit zijn van een eigen eersteklas ticket. Gasten zonder eersteklas ticket zijn niet toegestaan.

Het is eenvoudig te gebruiken en je bespaart tijd, omdat de rij voor de normale beveiligingsdienst op Heathrow Airport erg lang kan zijn.

Belangrijke informatie

- Let wel: Het is je eigen verantwoordelijkheid om voor je reis de dienstregeling van de trein te controleren, met name de treintijden van en naar de luchthaven voor vluchten die 's morgens vroeg of' s avonds laat aankomen of vertrekken, of als er een beperkte dienstregeling is vanwege onderhoudswerkzaamheden enz.

- Op nationale feestdagen rijdt de Heathrow Express niet zo vaak als normaal, en van 24 tot 28 december rijdt de Heathrow Express niet.

Ticket categorieën

Volwassenen (16+)
Kinderen (0-15): Gratis

Bestel

zon, 25 feb 2024

Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Als u binnen 48 na het voltooien van uw boeking een betere prijs voor dit product vindt, dan betalen we u 100% van het verschil terug.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Wat is inclusief?

- Vervoer van Heathrow Airport naar Paddinton Station.
- Gratis vervoer voor kinderen van 15 jaar en jonger.
- Voldoende bagageruimte.
- Gratis Wifi aan boord.
- Stopcontacten voor het opladen van mobiele telefoon en apparaten.
- Indien geselecteerd: Een flexibel retourticket – 28 dagen geldig.

Routebeschrijving

Heathrow Express

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!