Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare categorieën

Ticmate Liefdadigheid

Burj Khalifa

Burj Khalifa in Dubai is 's werelds hoogste gebouw, met een hoogte van maar liefst 829,8 meter (2,722 ft). Hier kun je tickets boeken waarmee je de wachtrij vermijdt zodat je direct naar de 125e of 148e verdieping kunt gaan. Je kunt zelfs kiezen voor een ticket voor ontbijt of koffie met een snack tijdens zonsondergang in het café op de begane grond. Als je meer wilt zien, kun je ook een van onze tours boeken waar je Dubai bekijkt inclusief een bezoek aan Burj Khalifa. Wat je ook kiest, we raden je om je tickets vanuit huis te boeken, omdat tickets voor Burj Khalifa vaak al op voorhand is uitverkocht.