Munich

U kunt geen bezoek aan München brengen zonder een sightseeing tour door de stad te maken, hier kunt u o.a. meer te weten komen over de vele belangrijke historische plaatsen welke belangrijk waren voor de oorsprong van het Nationaal Socialisme evenals de Duitse Verzetsbeweging. We bieden ook vele dagtrips aan naar een Brouwerij, Nürnberg en Dachau en het voormalige concentratiekamp.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
Dag trip naar Salzburg

Dag trip naar Salzburg

Ga op een trip naar Salzburg en loop in de voetstappen van Wolfgang Amadeus Mozart! Terwijl we vanaf München naar het zuiden richting Oostenrijk rijden, passeren we het grootste meer van Bavaria, de Chiemsee. In Salzburg heb je meer dan genoeg tijd voor sightseeing en winkelen in dit oude, pittoreske stadje. Hierna rijden wij verder naar het Merendistrict waar je ...

Vanaf € 51.00
Dag trip naar Berchtesgaden en Adelaarsnest

Dag trip naar Berchtesgaden en Adelaarsnest

Ga met ons mee op een rit langs de Duitse Alpenweg door het indrukwekkende dal naar Berchtesgaden. Wanneer we op de Obersalzberg zijn heb je de kans het NS-Documentatie Centrum te bezoeken en mee te gaan met de speciale bus en lift naar het Adelaarsnest. Boek jouw tour van München naar Berchtesgaden nu!

Vanaf € 51.00
FC Bayern München Tour

FC Bayern München Tour

De FC Bayern München Tour is, naast enkele bekende plekken in München zelf, inclusief een bezoek aan het meest moderne voetbalstadion in Europa, de Allianz Arena, en de trainingsvelden van Bayern München. Boek jouw tour naar het stadion van het meest succesvolle Duitse team hier!

Vanaf € 26.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen