Munich

U kunt geen bezoek aan München brengen zonder een sightseeing tour door de stad te maken, hier kunt u o.a. meer te weten komen over de vele belangrijke historische plaatsen welke belangrijk waren voor de oorsprong van het Nationaal Socialisme evenals de Duitse Verzetsbeweging. We bieden ook vele dagtrips aan naar een Brouwerij, Nürnberg en Dachau en het voormalige concentratiekamp.

Toplijst
Sorteer volgens
A - Z
Prijs
Wij raden aan
FC Bayern München Tour

FC Bayern München Tour

De FC Bayern München Tour is, naast enkele bekende plekken in München zelf, inclusief een bezoek aan het meest moderne voetbalstadion in Europa, de Allianz Arena, en de trainingsvelden van Bayern München. Boek jouw tour naar het stadion van het meest succesvolle Duitse team hier!

Vanaf € 26.00
München en haar Bier

München en haar Bier

Ga mee op een excursie achter de schermen van een bierbrouwerij in München. Ervaren meesterbrouwers vertellen je fascinerende feiten en verhalen over het bier. Na een gegidste tour krijg je de kans van het bier te genieten met een kleine snack. Boek jouw tour vandaag!

Vanaf € 16.00
München tijdens de Tweede Wereldoorlog

München tijdens de Tweede Wereldoorlog

Ga mee op een gecombineerde bus- en wandeltour naar de historisch belangrijke locaties die een rol hebben gespeeld tijdens het Nationaal Socialisme en het Duitse verzet. Boek jouw tour vandaag nog online!

Vanaf € 21.00
Dag trip naar Dachau gedenkplaats

Dag trip naar Dachau gedenkplaats

Bezoek het dorp Dachau, het voormalig concentratiekamp en het museum op de gedenkplaats. Vandaag de dag is deze plek veranderd in een plaats om de treurige gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog te herdenken. Boek hier jouw trip naar Dachau.

Vanaf € 15.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen