Bespaar 25% op de London Dungeon

dungeons_london_barbershop_landscape_kv_cmyk_lrTot 31 januari 2015 kun je tot 25% besparen op volwassene tickets voor de London Dungeon! In deze periode betalen volwassenen net zo veel als kinderen, dus boek snel! De London Dungeon is een bijzonder populaire ervaring en een must-see als je Londen bezoekt.

De London Dungeon is een fantastische combinatie van acteurs, speciale effecten, podia en achtbaanritten. Het is een unieke en opwindende ervaring waar je Londen’s geschiedenis kunt zien, horen, voelen en ruiken. Het is zowel bijzonder veel plezier als af en toe een beetje schrikken.

Dit is wat je absoluut moet proberen:

  • 360 graden decors met aangrijpende verhalen
  • 18 interactieve shows, 20 live acteurs en 1000 jaar geschiedenis
  • State of the art thema’s en speciale effecten
  • Twee wervelende ondergrondse achtbaanritten
  • …met 25% korting op volwassene entreetickets

Het is een 90 minuten durende reis door 1000 jaar van Londen’s verleden. Jij en je metgezellen lopen door de kerkers, van show naar show, begeleid door professionele acteurs.

De shows zijn gebaseerd op echte verhalen en legendes uit de rijke geschiedenis van Londen (zonder natuurlijk de saaie delen). Je zult oog in oog komen te staan met sinistere figuren als Jack the Ripper en de infame barbier van Fleet Street, Sweeney Todd.

Londen

One Reply to “Bespaar 25% op de London Dungeon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *