Athene

Hier vindt u tickets voor attracties, tours, excursies en meer in Athene. Boek u tickets en tours vooraf vanuit thuis en bemachtig een plek voor de populaire tours! Geniet van rondleidingen door Athene, bewonder de spectaculaire, ga op excursie naar Delphi of ga eilandhoppen. 

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Dagcruise naar Hydra, Poros & Aegina

Dagcruise naar Hydra, Poros & Aegina

Eilandhoppen in Griekenland van Hydra naar Aegina en Poros! Dit is een fantastische tour naar drie mooie Griekse eilanden. Deze tour is inclusief een heerlijk lunchbuffet en vervoer vanuit Athene. Mis deze kans niet en boek nu vanuit thuis!

Vanaf € 109.00
Dagexcursie naar Mycene & Epidaurus

Dagexcursie naar Mycene & Epidaurus

Ontdek Mycene, een van de meest belangrijke archeologische plaats van het vasteland en bewonder het bekende theater van het oude Griekenland - het Epidaurus theater. Optioneel met extra lunch. De excursie is inclusief transport vanuit uw hotel in Athene. Bemachtig uw plek nu en boek vanuit thuis!

Vanaf € 56.50
Excursie naar Oud Korinthe

Excursie naar Oud Korinthe

Boek een halfdaagse excursie naar de archeologische plaats Oud Korinthe! Hier kunt u de oude overblijfselen van de oude marktplaats 'Agora', Aopollo's tempel en nog veel meer bewonderen. De tour is inclusief vervoer vanaf Athene. Boek hier en krijg direct uw tickets per e-mail.

Vanaf € 60.00
Kaap Sounion & tempel van Poseidon

Kaap Sounion & tempel van Poseidon

Geniet van een rit langs de kust naar Kaap Soudion en de tempel van Poseidon. Ervaar het mooie uitzicht op de Golf van Egina. Kom meer te weten over de geschiedenis van de goed instandgehouden tempel en laat u verbazen door de adembenemende omgeving. Zie meer dan alleen de stad Athene en boek uw tickets voor de tour hier!

Vanaf € 48.00
Rondleiding door Athene incl. Acropolis Museum

Rondleiding door Athene incl. Acropolis Museum

Ga mee met een indrukwekkende rondleiding door de Griekse hoofdstad Athene en bewonder de historische bezienswaardigheden van de stad. Deze tour is inclusief een rondleiding door het Acropolis Museum! Mis uw kans niet en boek deze populaire tour nu vanuit thuis!

Vanaf € 78.00
Athene tour te voet met Acropolis

Athene tour te voet met Acropolis

Ervaar Athene te voet tijdens een tour van 3 uur! Loop langs de wereldberoemde bezienswaardigheden van Athene zoals de Acropolis , de tempel van Zeus, het Parthenon en veel meer! Deze tour begeleid u langs de meest populaire bezienswaardigheden in Athene, boek uw kaarten vooraf!

Vanaf € 38.00
Athene bij nacht met diner

Athene bij nacht met diner

Ontdek Athene bij nacht! Geniet van een rit door de stad met panoramisch uitzicht, bewonder de Acropolis verlicht in het donker, bezoek de wijk Plaka en geniet van een traditionele Griekse maaltijd met Griekse show. Ga mee met een spectaculaire avond in Athene en boek uw tickets nu vanuit thuis!

Vanaf € 66.00
Athene Hop-On Hop-Off

Athene Hop-On Hop-Off

Ontdek Athene met deze geweldige Hop-On-Hop-Off bustour! Ga aan boord waar u maar wilt en stap uit bij de attracties die u graag wil zien. 23 stops in Athene en Piraeus. Uw tickets zijn 24 uur geldig + een extra dag gratis. Boek nu!

Vanaf € 18.00
Dagexcursie naar Delphi

Dagexcursie naar Delphi

Ontdek Delphi en het sanctuarium van Apollo! Geniet van een van de mooiste settings van Griekenland en bezoek de Apollotempel. Dit is een echte aanrader voor iedereen! De excursie is inclusief vervoer vanaf uw hotel in Athene. Lunch is optioneel! De Delphi tour is zeer gewild dus boek vooraf!

Vanaf € 93.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen