Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Kopenhagen

Kopenhagen pakte dit jaar (2019) de eerste plek in de 'Top 10 Cities to Visit' van Lonely Planet. Deze coole, relaxte stad is geweldig om op ieder moment van het jaar én op iedere leeftijd te bezoeken. Modern design, groene parken en een haven dat zo schoon is dat u er in kan zwemmen. Kopenhagen is een uitstekende plaats om te wonen en om te bezoeken. De stad biedt avonturen voor alle leeftijden!

Top bezienswaardigheden in Kopenhagen

Tivoli Tuinen
Het beroemdste pretpark van de stad, Tivoli Tuinen, is het oudste in zijn soort ter wereld. Tivoli is niet een plek om alleen in de zomer te bezoeken, het park is ook een paar weken open rondom Halloween, van midden november tot eind december, in februari in het winterseizoen en rondom Pasen. Ieder seizoen brengt weer iets anders, dus het geeft u een goede reden om Tivoli vaker te bezoeken.

Canal Tours
Het water van Kopenhagen is zó schoon dat u er in kunt zwemmen, maar als een duik in een van de havens niet uw ding is, dan kunt u ook genieten van een van vele boottochten van de stad. Ontdek de stad vanaf het water: spot het magnifieke operagebouw en het standbeeld De Kleine Zeemeermin. Op welke manier u ook de stad wilt verkennen vanaf een boot, er is altijd een tour dat bij u past.

Musea
De Deense hoofdstad herbergt ook verschillende indrukwekkende musea. Het Nationaal Museum van Denemarken is als een tijdmachine waarmee u de Viking-tijd ontdekt, de Egyptische mummies en de Deense geschiedenis. Als u een kunstliefhebber bent, spring dan op de trein naar Hornbæk en bezoek het prachtige Louisiana of Modern Art Museum.


Ticmate Liefdadigheid

Kopenhagen

In 2019 stond Kopenhagen bovenaan de Lonely Planet's lijst van de top 10 steden om te bezoeken, en met een goede reden. De Deense hoofdstad typeert Nordic Cool. De stad heeft een bloeiende food scene, innovatief stadsontwerp en fietsvriendelijke straten. Bezoek één van de food markets, slenter door het oudste pretpark ter wereld Tivoli of ga winkelen op Strøget, de bekendste winkelwandelstraat in Kopenhagen. 

Helaas, momenteel zijn er geen tickets beschikbaar voor Kopenhagen.