Dubai

Hier vindt u tickets voor attracties, sightseeing tours en nog veel meer voor Dubai. Boek uw tickets vooraf vanuit thuis en verzeker uzelf van een plaats op één van onze populaire tours! Ga op een klassieke sightseeing tour, vermijdt de wachtrij bij Burj Khalifa, koop Hop-On Hop-Off tickets, boek een cruise of een lunch bij Burj Al Arab.

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Burj Khalifa - Skip the line

Burj Khalifa - Skip the line

Vermijd de wachtrij bij het meest iconische gebouw van Dubai - Burj Khalifa! Burj Khalifa is het grootste gebouw van de wereld en dit moet u gezien hebben als u Dubai bezoekt! U kunt kiezen uit tickets voor At The Top verdieping 124 of At The Top Sky Ervaring verdieping 125 en 148.

Vanaf € 34.70
Woestijnsafari met barbecue.

Woestijnsafari met barbecue.

U kunt Dubai niet bezoeken zonder een trip naar de woestijn te maken! Ervaar de opwinding van je leven met een ritje in de achtbaan door zandduinen middenin de woestijn, bezoek een authentiek Bedouin kampeerplaats waar u een heerlijke barbecue geserveerd krijgt onder de sterren!

Vanaf € 64.10
Avond tour naar de woestijn

Avond tour naar de woestijn

Ga op een onvergetelijke reis naar de woestijn in een klassieke oude Land Rover. Uw plaatselijke gids zal u rondrijden zodat u de exotische wilde dieren kunt bekijken, een Bedouin kampeerplaats kunt bezoeken, een ritje op een kameel kunt maken, genieten van een heerlijk diner onder de sterren en nog veel meer. Boek uw plaats op deze geweldige tour vanuit ...

Vanaf € 164.60
Modern Dubai met Burj Khalifa

Modern Dubai met Burj Khalifa

Dubai is echt één van 's werelds meest interessante toeristische bestemmingen, ga met ons mee en zie waarom? Het moderne Dubai heeft alles, van indrukwekkende moderne wolkenkrabbers tot aan charmante traditionele souks (markten). Vermijdt de wachtrij bij het grootste gebouw ter wereld - Burj Khalifa en geniet van het ongelofelijke uitzicht. Boek uw tickets vanuit thuis en begin met aftellen.

Vanaf € 101.50
Klassieke Dubai stad tour

Klassieke Dubai stad tour

Dubai is een stad waarbij u telkens een nieuwe ervaring beleeft waar u ook gaat. Het is een interessante combinatie van oud en nieuw. Het is de belangrijkste toeristenbestemming in het Midden Oosten en tijdens deze tour zult u zien waarom.

Vanaf € 37.40
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen