Istanbul

Hier vind je een grote range aan tickets voor Istanbul! Gegidste sightseeing tours en attracties zoals de Blauwe Moskee, Hagia Sofia en de Grand Bazaar. Krijg je tickets direct in je inbox!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Bosporus Diner Cruise

Bosporus Diner Cruise

Ga op een cruise over de Bosporus, waar je kunt genieten van een heerlijk diner terwijl je vermaakt wordt door fabuleuze buikdanseressen en een traditionele Turkse folklore, terwijl de zon ondergaat. Koop je tickets hier.

Vanaf € 56.00
Groene Moskee & Bursa Tour

Groene Moskee & Bursa Tour

Ga mee op een gegidste tour naar het groene Bursa, zoals de stad wordt genoemd vanwege het omringende woud. Tijdens deze tour bezoek je de Grote Moskee, de Groene Moskee met Mausoleum en baan je jezelf een weg door de Zijde Markt in de Grand Bazaar. Je kunt je tickets hier boeken.

Vanaf € 85.00
Atatürk Vliegveld Transfer

Atatürk Vliegveld Transfer

Reis je naar Atatürk Airport in Istanbul? Bespaar je het gedoe met openbaar vervoer en laat ons je in stijl naar je hotel rijden. Onze chauffeur wacht op je op het vliegveld en brengt je direct naar jouw hotel. Boek de transfer hier.

Vanaf € 57.00
Atatürk Airport Istanbul

Atatürk Airport Istanbul

Istanbul Atatürk Airport is het belangrijkste vliegveld in Istanbul met het grootste aantal vluchten in en naar Turkije. Boek privé of gedeeld vervoer vanaf Atatürk Airport naar uw hotel in Istanbul.

Istanbul Klassiekers Tour

Istanbul Klassiekers Tour

Ga met ons mee op een onvergetelijke tour door het hart van Istanbul, ooit het centrum van het Byzantijnse en Ottomaanse Rijk. Als je de klassiekers van Istanbul wilt zien, boek dan hier je tour!

Vanaf € 33.00
Ottomaanse Relieken Tour

Ottomaanse Relieken Tour

Duik in de fascinerende geschiedenis van de moslimwereld met een tour door het Topkapı Paleis en de Tombes van de Sultan. Ga meet op reis langs de Ottomaanse Relieken. Boek jouw tickets hier.

Vanaf € 33.00
Istanbul Volledige Dag Tour

Istanbul Volledige Dag Tour

Ontdek de fascinerende geschiedenis van Istanbul van dichtbij terwijl wij je langs alle hoogtepunten van het Byzantijnse en Ottomaanse Rijk nemen. Deze volledige dag tour toont je het beste wat Istanbul te bieden heeft. Boek je tickets hier!

Vanaf € 65.00
Bosporus Halve Dag Cruise

Bosporus Halve Dag Cruise

Ga met ons mee op een onvergetelijke cruise over de Bosporus en ontdek het oude Istanbul gedurende een halve dag. Koop je tickets hier!

Vanaf € 35.00
Dolmabahce Paleis & Twee Continenten

Dolmabahce Paleis & Twee Continenten

Op deze Dolmabahçe Paleis & Twee Continenten tour ontdek je één van de meest glamoureuze paleizen ter wereld en krijg je de kans om van het ene naar het andere continent te lopen in enkele minuten. Boek je tickets hier!

Vanaf € 37.00
Tour naar Byzantium

Tour naar Byzantium

Laat ons je meenemen terug in de tijd naar het antieke Byzantium, de oude Griekse stad welke later Constantinopel en het moderne Istanbul werd. Koop jouw tickets hier.

Vanaf € 30.00
Gouden Hoorn Tour

Gouden Hoorn Tour

Ga mee op deze Gouden Hoorn Tour en ontdek de Eyüp Sultan Moskee en tombe en Miniatürk en ga met de kabelwagen de heuvel op naar het Pierre Loti Koffiehuis, waar je een schitterend uitzicht over de stad hebt. Boek je tickets hier.

Vanaf € 30.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen