Washington

Experience the highlights of DC in a day, learn about the battle of Gettysburg or visit the many memorials in the U.S. capital. Secure your spot, book your tours from home!

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Twee-daagse Washington DC tour

Twee-daagse Washington DC tour

Kom meer te weten over de VS en de fantastische hoofdstad tijdens deze twee-daagse tour! Dag 1 brengt u naar het Witte Huis, het Capitool en vele Gedenkstenen. Dag 2 laat u Mount Vernon zien en Arlington National Cemetery. Luister naar de indrukwekkende verhalen van het verleden en kom alle feitjes te weten over de monumenten, gebouwen en locaties in ...

Vanaf € 119.60
D.C. bij nacht

D.C. bij nacht

Ervaar het sparkelende Washington D.C. bij nacht! Bewonder de verlichte Capitool, Eerste en Tweede Wereldoorlog gedenktekens, Lincoln Memorial en nog veel meer tijdens deze avond sightseeing tour. Mis deze fantastische tour niet en boek tickets vandaag nog!

Vanaf € 43.10
D.C. in een dag

D.C. in een dag

Zie alle bekende bezienswaardigheden van de hoofdstad van America binonen een dag met onder andere het Witte Huis, het Capitool, Washington Monument en the World War II Memorial! Deze 7-urige tour is perfect voor uw eerste bezoek aan Washington! Boek tickets vandaag nog!

Vanaf € 47.90
 Tour naar Gettysburg

 Tour naar Gettysburg

Reis terug in de tijd waar de bloedigste slagveld van de hele Amerikaanse Burgeroorlog plaatsvond, de strijd van Gettysburg. Ontdek het Gettysburg Visitor Center en een rondleiding over het slagveld. De tour raakt snel volgeboekt dus koop nu tickets vooruit!

Vanaf € 110.10
Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Bezoek Mount Vernon en Arlington National Cemetery in deze speciaal samengestelde tour van 8 uur. Zie het graf van JFK en de Onbekende Soldaat. Bent u een geschiedenisliefhebber? Dan is deze tour speciaal voor u gemaakt met iconische gedenktekens van de Amerikaanse geschiedenis. Boek tickets vanaf thuis en reserveer een plek voor deze tour!

Vanaf € 86.20
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen