Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Blauwe Donau

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Blauwe Donau

4.0 (3)
Vanaf € 120,40

Geniet van een riviercruise op de Donau in Wenen met aansluitend een heerlijk diner in Café-Restaurant Residenz en tot slot een klassiek concert in de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. Boek uw ticket voor Donau Cruise, diner en concert in Wenen hier!

Dankzij de wals "An der Schönen Blauen Donau" van Johann Strauss bekend als de "Blauwe Donau Wals" is deze rivier onlosmakelijk verbonden met Weense muziek.

Eerste gedeelte van de dag bestaat uit de riviercruise op de Donau Rivier. Tijdens deze riviercruise, die 3-3½ uur duurt, ziet u vele Weense bezienswaardigheden vanaf het water. Donauturm (Donau Toren),Millennium Toren, Ringturm(Ring Toren), vuilverbrandingsoven Spittelau, Uranium observatorium en veel meer ...

De boottocht (uitgevoerd door scheepvaart maatschappij DDSG ) vertrekt en keert terug naar  Schwedenplatz. om 10:30u., 11:30 u., en om 14:00u.

 

Om 18.30u wordt het diner geserveerd in het Café-Restaurant Residenz, dat zich bevindt in de voormalige keuken van het Schönbrunn Paleis. Dit gebouw, dat staat op het zogenoemde Ehrenhof, wat tegen de hoofdingang van het paleis aanligt. Hier wacht een elegant 3 gangen menu diner bij kaarslicht op u (drankjes zitten niet in de prijs inbegrepen). In de zomerperiode wordt het diner geserveerd in het gezellige eetgedeelte buiten.

Om 20.30 u.(deuren gaan open om 20.00 u.) begint het concert. De concertlocatie is voor Mozart gedurende zijn carrière altijd van groot belang geweest: de volledig gerestaureerde Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De muziekuitvoering is door het gerenommeerde Schönbrunn Paleisorkest Wenen , begeleid door zang en balletdansers. J. Strauss en W.A. Mozart staat op het programma.

Belangrijke Informatie:
- U dient uw tickets vanaf 09.00 u. op de dag van de door u geboekte datum af te halen bij de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis.

 Adres Ticket Ophaalpunt: Oranjerie Schönbrunn Paleis, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wenen.

- We raden het  aan om niet later dan 14.00 u. de cruise te pakken zodat u om 17.20 terug bent en u zich niet hoeft te haasten voor het diner.

- In de prijs zitten 2 openbaar vervoer tickets inbegrepen zodat u de U-bahn van het Schwedenplatz kunt pakken naar het  Schönbrunn Paleis
- De duur van het concert incl. pauze is 1½ tot 2 uur, en eindigt ongeveer om 22.15 u.
- Klik HIER om de stoelenplattegrond te zien van de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis.
- In de pauze van het concert krijgen VIP & Categorie A gasten een glas mousserende wijn aangeboden bij de bar.
- Op geselecteerde dagen, kunnen de concerten plaatsvinden in Grote Galerie of de Zaal van Witgoud. die zich binnen het Schönbrunn Paleis bevinden of in andere concertzalen in Wenen. U zult natuurlijk op de hoogte worden gebracht mocht de concertlocatie gewijzigd worden.
- Na afloop van de Schönbrunn Paleisconcerten zullen er taxis gereed staan direct buiten de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De metro rijdt tot middernacht met intervallen van vijf tot acht minuten.

Openingstijden

We raden het  aan om niet later dan 14.00 u. de cruise te pakken zodat u om 17.20 terug bent en u zich niet hoeft te haasten voor het diner. Het diner is om 18.30 u. en het Concert begint om 20.30 u. Deze tour is beschikbaar van april tot oktober.

Bestel

woe, 26 jun 2024

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Openingstijden

Routebeschrijving

Blauwe Donau

Adres
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wenen

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!