Zoek tickets

Belangrijke update Covid-19 voor onze klanten. Lees meer

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

De Filmsterren Villa's Tour & Madame Tussauds

De Filmsterren Villa's Tour & Madame Tussauds

De Filmsterren Villa's Tour & Madame Tussauds

Vergelijkbare categorieën

De Filmsterren Villa's Tour & Madame Tussauds

 
Vanaf € 63,60

We beginnen de tour met een bezoek aan Sunset Strip om infame plekken zoals The Whiskey A Go Go, the Viper Room, House of Blues, de trendy Sky Bar, Chateau Marmon en het Beverly Hills Hotel te zien.

Rijd mee langs de fashionable Rodeo Drive en bkijk de winkels waar alle sterren shoppen, zoals Gucci, Prada en de juwelier Harry Winston. Mis ook het elegante Beverly Wilshite Hotel, te zien in Pretty Woman, niet!

Vergeet niet je camera mee te nemen, je weet nooit wie je hier tegen het lijf loopt! Zo komen we met de tour langs de huizen van meer dan 40 beroemdheden, waaronder Halle Berry, Katy Perry, David & Victora Beckham en Tom Cruise.

Je eindigt de tour met een bezoek aan Madame Tussauds Hollywood. Het museum is drie verdiepingen groot en heeft interactieve sets met 18 thema zones. Het biedt de unieke kans om de glamour van Hollywood te ontdekken.

Hoogtepunten van de tour
- Sunset Strip
- Meer dan 40 huizen van sterren
- Rodeo Drive
- Hollywood Walk of Fame
- Het Hollywood teken
- Grauman's Chinese Theatre
- Madame Tussauds Hollywood

Duur: 3 uur

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je jouw e-ticket via e-mail Print deze uit en neem hem met je mee naar Los Angeles.
- Er is een gratis pick-up inbegrepen van een gelimiteerde lijst met hotels. Als jouw hotel niet op de lijst staat, kies dan het hotel welke het meest gunstig gelegen is voor jou.
- De tour begint om 9.30. Aangezien je opgehaald wordt van het hotel, vragen wij je 24 uur voor vertrek de tour operator te bellen om de ophaalplek en tijd af te stemmen. Zorg ervoor dat je in de hotel lobby klaarstaat. Het telefoonnummer van de tour operator staat op het ticket vermeld.
- De tour is in het Engels.
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Kinderen van 0 tot 3 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Openingstijden

De tour vertrekt dagelijks om 9.30

Bestel

zon, 16 mei 2021

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 3 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

De Filmsterren Villa's Tour & Madame Tussauds

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!