Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Eiffeltoren

Eiffeltoren

Eiffeltoren

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Eiffeltoren: Lunch op de 1e verdieping + stadstour + cruise

4.1 (11)
Vanaf € 134,20

Eiffeltoren: Lunch op de 1e verdieping + stadstour + cruise! Je begint met het verkennen van Parijs tijdens een stadstour met de bus. Vervolgens lunch je lekker bij Madame Brasserie op de 1e verdieping van de Eiffeltoren, waar je de prachtige stad kunt zien terwijl je geniet van je lunch. De tour eindigt met een prachtige cruise over de rivier de Seine.

Hoogtepunten

- Ervaar het beste van Parijs
- Lunch bij Madame Brasserie op de 1e verdieping van de Eiffeltoren
- Verken de stad vanaf een sightseeing bus met audio commentaar
- Geniet van een 1-uur durende cruise op de Seine
- Lunchen op de eerste verdieping van de Eiffeltoren

Wat kan ik verwachten?

Het eerste deel van de tour is een sightseeingtour door Parijs per bus. Met audiocommentaar, zodat je meer te weten komt over de fascinerende geschiedenis van Parijs.

Je ziet ook de belangrijkste pleinen, bruggen, hoofdstraten en gebouwen van de stad, zoals het Operaplein, Concorde, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero-plein, Invalides, Pont-Neuf, Bastille-plein en de ongelooflijke Eiffeltoren.

De bustour eindigt aan de voet van de Eiffeltoren. Hier word je verwelkomd aan boord van een van de drie trimarans voor een cruise van 1 uur op de Seine voor het tweede deel van de tour.

De boten zijn geheel van glas en hebben een terras achter en gangboorden rondom, waardoor ze perfect zijn om de rijke architectuur van de stad te ontdekken en bewonderen. Hier krijg je ook eigen audiogids met tekst en muziek die de verschillende plaatsen en tijden oproepen.

De rondvaart eindigt aan de voet van de Eiffeltoren, waar je niet hoeft te wachten en je gelijk door kunt lopen naar de lift gaat voor een ritje naar de 1e verdieping van de Eiffeltoren. Hier geniet je van een 3-gangenlunch (inclusief drankjes) bij Madame Brasserie - het laatste deel van je tour!

Klik HIER om een voorbeeld van het menu te bekijken.

Let wel, de 3 elementen van deze tour: stadstour door Parijs met de bus, gevolgd door de cruise op de Seine en uiteindelijk lunch in de Eiffeltoren mogelijk een andere volgorde hebben. Het kan zijn dat de route op zeer korte termijn wordt gewijzigd, dus de volgorde zou kunnen zijn: Lunch in de Eiffeltoren, dan stadsrondrit door Parijs met de bus en ten slotte een cruise op de Seine of een andere volgorde!

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets? 
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Zorg ervoor dat je 10 minuten vóór de start van de tour op het ontmoetingsadres aanwezig bent. Het ontmoetingsadres ligt zeer dicht bij de Eiffeltoren en staat duidelijk vermeld op je e-ticket. Hier ontmoet je jouw gids die je naar de Eiffeltoren begeleidt en ervoor zorgt dat je voorrangstoegang krijgt tot de Eiffeltoren. Het is belangrijk dat je minimaal 10 minuten vóór vertrek aanwezig bent op met ontmoetingsadres, aangezien de gids of medewerker niet kan wachten op mensen die te laat komen.

Belangrijke informatie

- De audiogids is een app die je kunt downloaden op je mobiele apparaat. Breng je eigen oordopjes mee voor je mobiele apparaat zodat je naar de gedownloade audiogids kunt luisteren op je mobiele apparaat.
- Onze gids zal ervoor zorgen dat je voorrangstoegang krijgt tot de liften, met minimale wachttijd. Je kunt echter de wachtrijen bij de veiligheidscontrole niet overslaan, dit is verplicht. Hier kun je enige wachttijd verwachten om door de veiligheidscontrole te komen, dit is niet te vermijden.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (3-11)
Baby (0-2): gratis

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare data en tijden.

Wat is niet inbegrepen?

- Toegang tot de 2e en 3e verdieping (de top) van de Eiffeltoren

Bestel nu

Fantastisch: 4.1 – 11 Recensies

Bestel

zon, 23 jun 2024

Via de lift

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Audio gids

Duur: 5 uur 30 minuten

Openingstijden

Wat is inclusief?

- Toegang tot de 1e verdieping van de Eiffeltoren
- Lunch bij Madame Brasserie
- Koffie of thee en water zijn inbegrepen bij je lunch
- Bepaalde drankjes, wijn, bier en frisdranken zijn inclusief tijdens je lunch
- Een stadstour door Parijs met de bus
- Een cruise over de rivier de Seine
- Een audiogids

Routebeschrijving

Eiffeltoren: Lunch op de 1e verdieping + stadstour + cruise

Adres
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!