Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Moulin Rouge

Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Moulin Rouge

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Moulin Rouge

4.4 (55)
Vanaf € 291.8

Dineren op de eerste verdieping van de Eiffeltoren in Parijs, dan genieten van een avondcruise op de Seine en beëindig de avond met een show in de Moulin Rouge! Een perfecte avond en één van onze meest populaire tours in Parijs!

Hoogtepunten

- Beleef een romantische avond in Parijs
- Geniet van een voortreffelijk diner op de eerste verdieping van de Eiffeltoren.
- Neem aan avondcruise op de Seine
- Geniet van een fantastische show in de Moulin Rouge, incl. champagne

Wat kan ik verwachten?

U begint de avond met een geweldig diner met drankjes bij Restaurant 58 Tour Eiffel gesitueerd op de eerste verdieping van de Eiffeltoren. Een unieke ervaring met een prachtig uitzicht over Parijs.

Na het diner wacht een boot van Bateaux Parisiens op u aan de voet van de Eiffeltoren, deze zal u meenemen voor een cruise op de rivier de Seine, zodat u kunt genieten van de mooiste monumenten en gebouwen van Parijs in de avond.

Na de cruise zal een bus u naar de Moulin Rouge brengen waar u dan de Féerie show zult gaan zien - het nieuwste Moulin Rouge cabaret. Tijdens de show krijgt u een glas champagne geserveerd.

Een luxe bus zal u van en naar de verschillende attracties rijden en er is een Franse en Engels sprekende gids ten alle tijden aanwezig.

Hoe werkt het?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u de e-ticket per email ontvangen, print deze uit en breng deze mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij onze agent in Parijs, PARISCityVISION dichtbij het Louvre museum. Het adres staat op uw e-ticket.

Zorg ervoor dat u ongeveer 30 minuten voor aanvang van de tour aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt terug bij het PARISCityVISION kantoor in Parijs

In de bus zal u gevraagd worden in welk hotel u logeert, en als dit in het centrum van Parijs is dan zal de bus in de buurt van uw hotel stoppen, zodat u hier uit kunt stappen.

Hoelang duurt de tour?
De tour duurt 7-8 uur.

Is er een dresscode?
Ja de dress code is casual en business casual, stropdas, pak en jurk zijn optioneel. Jeans, korte broek, sportschoenen zijn niet toegestaan.

Is de show geschikt voor kinderen?
Nee, de show in de Moulin Rouge is niet geschikt voor kinderen, en kinderen onder de leeftijd van 6 jaar zijn niet toegestaan in het theater.

Belangrijke informatie

- Het Restaurant 58 Tour Eiffel en de Moulin Rouge zijn altijd zeer populair, dus er kan een wachttijd zijn en een wachtrij om in het restaurant en de Moulin Rouge te komen, waar wij helaas niets aan kunnen doen.
- Er zijn meestal veel mensen in de Moulin Rouge, de ruimte in de Moulin Rouge is beperkt en druk.
- We kunnen u niet een eigen tafel garanderen bij 58 Tour Eiffel zelfs al bent u met een grote groep, het is mogelijk dat u uw tafel met anderen moet delen.
- Het kan heel soms voorkomen, en soms komt dit door de weersomstandigheden, dat u eerst met de cruise meegaat en daarna gaat dineren bij Restaurant 58 Tour Eiffel. Dit gebeurt meestal zonder ons op tijd te informeren zodat wij u niet kunnen waarschuwen. We verontschuldigen ons voor enig ongemak dat dit kan gebeuren.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (6-11)
Baby (0-5): gratis

Openingstijden

De tour vertrekt elke avond om 17.45.

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd - priority entrance

Wegens renovatiewerkzaamheden is Restaurant 58 gesloten tot 1 mei 2020. Diner in het restaurant wordt vervangen door een diner op het terras van de Eiffeltoren op de 1e etage.

Openingstijden

Routebeschrijving

Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Moulin Rouge

Adres
PARISCityVISION 36 Avenue de la Bourdonnais 75007 Paris

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!