Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Romeinse Crypt en Catacomben Tour

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Romeinse Crypten en Catacomben Tour

4.8 (11)
Vanaf € 79,20

Ga op een fascinerende reis terug in de tijd via lange kronkelende catacomben en crypten. U zult nooit geloven wat er allemaal te vinden is ónder Rome!

Hoogtepunten

- Ga terug in de tijd als u neerdaalt in de crypten
- Bezoek de Kapucijnen crypte, versierd met botten
- Verken de Basiliek San Clemente
- Bewonder de kunst in de catacomben
- Kom meer te weten over het conflict dat het vroege Christendom in het keizerlijke Rome heeft veroorzaakt

Wat kan ik verwachten?

Bezoek de Romeinse crypten & catacomben
Met deze tour gaat u terug in de tijd om het keizerlijke en christelijke oude Rome te ontdekken. U reist 2000 jaar terug en u daalt af in de Romeinse catacomben: de ondergrondse gangen die gebruikt worden als grafkamers.

Op het hoogtepunt van het gebruik van de catacomben, wint het Christendom terrein in het oude Rome. Het werd echter als een cultus beschouwd en de beoefenaars ervan werden geëxecuteerd als ketters en begraven als martelaren. De lange ondergrondse gangen werden al snel gevuld met honderden grafkamers, van bescheiden enkele graven tot extravagante familiegraven.

Het hoogtepunt van de tour is misschien wel de Kapucijnen crypte, versierd met botten van maar liefst 4000 Kapucijner monniken. En waarschijnlijk vergeet u ook niet snel de aanblik van de kroonluchters, gemaakt van wervels, een echte schedel en gekruiste botten.

Met de recente toevoeging van jet museum is Caravaggio's prachtige schilderij 'Sint Franciscus in Meditatie'. Het museum beschikt ook over overblijfselen van het leven van St. Franciscus zelf, en die van zijn volgelingen.

De muren van de crypte zijn versierd met de boodschap 'Wat u nu bent, waren wij ooit. Wat wij nu zijn, zult u ooit worden'.  Volgens de monniken is dit een herinnering aan de beknoptheid van onze tijd op aarde, en uiteindelijk een boodschap van hoop.

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-tickets per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Piazza Barberini bij de grote Triton Fontein. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt rond 18:00 uur bij Piazza Barberini of op Piazza della Repubblica, afhankelijk van de route.

Belangrijke informatie

- Toegang tot religieuze locaties, zoals deez plek, vereist een strikte dresscode. Knieën en schouders moeten bedekt zijn bij zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijke worden gehouden als u niet naar binnen mag vanwege incorrecte kleding.
- Tijdens deze tour zult u veel wandelen, heuvels en trappen beklimmen. Comfortabele schoenen worden aanbevolen.
- Rome is een van de meeste bezochte steden in de wereld, waardoor sommige plaatsen ontzettend druk zij tijdens het hoog seizoen. Met zorgvuldig plannen proberen wij dit te vermijden maar let er wel op dat sommige locaties toch ontzettend druk kunnen zijn tijdens normale uren.

Ticket categorieën

Volwassene (15+)
Kinderen (2-14)
Baby (0-1): gratis

Bestel nu

Fantastisch: 4.8 – 11 Recensies

Bestel

woe, 26 jun 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Live gids

Duur: 3 uur 30 minuten

Vertrektijden

Routebeschrijving

Romeinse Crypten en Catacomben Tour

Adres
Piazza Barberini 00187 Rome Italië

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!