Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Rondleiding door Park Güell & Sagrada Familia met torens

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Guided tour to Sagrada Familia w. Towers & Park Güell

5.0 (1)
Vanaf € 99,50

Deze tour is een echte must voor iedereen die Barcelona bezoek! Vooral als het uw eerste bezoek is. De tour start met een rondleiding door Park Güell, gevolgd door een rondleiding door de Sagrada Familia en eindigt met een bezoek aan de torens met een prachtig uitzicht over de stad.

Hoogtepunten:
- Ervaar het beste van Barcelona
- Bezoek Sagrada Familia en Park Güell
- Inclusief vervoer naar Sagrada Familia
- Rondleiding door Sagrada Familia met gids
- Bezoek het Sagrada Familia Museum
- Toegang tot de torens
- Prachtig uitzicht over Barcelona

Sagrada Familia met torens & Park Güell
Bezoek de twee meest bekende meesterwerken van Gaudi in Barcelona. Een gids wacht op u voor Park Güell en neemt u mee door Park Güell waar u de prachtige architectuur kunt bewonderen. 

Het prachtige en kleurrijke park is in bezit van Count Güell, die Antoni Gaudi de opdracht gaf elegante huizen voor families te ontwerpen. Tegenwoordig is dit park een erfgoed van de stad en is verklaard tot UNESCO werelderfgoed. Een park zoals dit zult u nergens anders vinden. 

Na de rondleiding door het park stapt u op de bus naar Sagrada Familia. De busreis is inbegrepen in de ticketprijs. 

Eenmaal bij de Sagrada Familia aangekomen gaat u met uw gids naar binnen waar u de pracht van deze reusachtige basiliek kunt bewonderen. Een basiliek gebouwd in de stijl van het Catalaanse modernisme met binnenin vijf gangpaden in de vorm van het Latijnse kruis. Het is moeilijk te beschrijven hoe prachtig deze kerk vanbinnen is, daarom is dit zeker een must tijdens uw bezoek aan Barcelona!

Na de rondleiding door de Basiliek gaat u door naar het Sagrada Familia museum waar de historie van de Sagrada Familia is tentoongesteld. Zie de tekeningen, modellen en andere foto's gemaakt tijdens de bouw van de basiliek, van begin tot heden. Ook de geschiedenis en andere projecten van Gaudi zijn hier te vinden en te bewonderen. 

Na het bezoek aan het museum brengt uw gids u naar de lift van een van de torens. De lift naar boven is inbegrepen in uw ticketprijs. Vanaf de top heeft u een prachtig uitzicht over Barcelona wat uw tour onvergetelijk maken zal.

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat uw booking is voltooid, ontvangt u de e-tickets per mail. Print deze uit en neem ze mee naar de tour. 

Waar begint de tour?
Het adres staat op uw e-ticket.
 
Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij Sagrada Familia. 
 
Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 4,5 uur.
 
In welke taal is de tour?
De tour is in het Engels.

Is er een dress code?
Ja, bij de ingang van de Sagrada Familia is er een strenge controle. Geen topjes met bandjes of zonder badjes, korte broeken of sandalen worden geaccepteerd. Julia Travel Gray Line en Ticmate kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor weigering aan de deur. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid. 

Zijn er tickets voor kinderen?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen tussen 6-10 jaar. Kinderen onder 6 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene. 
 
Kinderen tussen 0-5 jaar mogen niet mee omhoog in de toren. Kinderen tussen 6-17 jaar mogen alleen naar boven in begeleiding van een ouder. 
 
Belangrijke informatie:
- Vanwege beperkte toegang tot de liften bij de torens kan er een wachtrij ontstaan. Helaas is het niet mogelijk om hier de wachtrij te vermijden maar zult u achteraan moeten aansluiten. 
- Kinderen tussen 0-5 jaar mogen niet mee omhoog in de toren. Kinderen tussen 6-17 jaar mogen alleen naar boven in begeleiding van een ouder. 
- Attentie: Als de liften buiten gebruik zijn, zult u met de trappen naar beneden moeten. 

Ticket categorieën

Volwassenen (11+) 
Kinderen (6-10)

Kinderen tussen 0-5 jaar mogen niet mee omhoog in de toren. Kinderen tussen 6-17 jaar mogen alleen naar boven in begeleiding van een ouder. 

Openingstijden

The tour departs daily at 11 AM.

Bestel

maa, 10 apr 2023

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Live guide

Duur: 4 uur 30 minuten

Openingstijden

Routebeschrijving

Rondleiding door Park Güell & Sagrada Familia met torens

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!