Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Burj Khalifa: 124ste & 125ste Verdieping + Café

4.0 (2)
Vanaf € 41

Snelle toegang tot het meest iconische gebouw van Dubai - de Burj Khalifa! De Burj Khalifa is het hoogste gebouw in de wereld  en heeft 's werelds hoogste observatieplatform At the Top. Vanaf hier kunt u genieten van ongeëvenaarde uitzichten van Dubai. Hier moet u beslist geweest zijn als u Dubai bezoekt! Maak u bezoek extra speciaal met een heerlijke kop koffie en een snack!

10% discount at the souvenir shop when presenting your voucher

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij d kassa met vooraf geboekte ticket

- Geniet van de geweldige uitzichten over Dubai vanaf twee verdiepingen

- Beleef het hoogste gebouw van Dubai met een snack

- 10% korting bij de souvenirwinkel

- Bezoek overdag of 's avonds

- Neem de snelste lift helemaal naar verdieping 124/125

- E-voucher wordt direct naar uw inbox gestuurd

Wat kan ik verwachten?

Het beste uitzicht in Dubai At The Top

Deze tickets zijn geldig voor At The Top op verdieping 124 en 125. Het e-voucher wordt naar uw e-mail gestuurd, print dit uit en brengt het mee naar Dubai Mall en ga naar de Burj Khalifa loketten. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.

Burj Khalifa At the Top is een van de meest bezochte toeristische attracties in de Verenigde Arabische Emiraten en de tickets voor de populaire observatieplatformen zijn meestal ruim van te voren uitverkocht.

At The Top - Verdieping 124

Het observatieplatform ‘At the Top’ bevindt zich op verdieping 124 van het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. Het is een open lucht platform en biedt geweldige uitzichten over de stad, oceaan en woestijn vanaf een onvergelijkbaar uitkijkpunt.

At The Top - Verdieping 125

Op 456 meter boven de grond en een verdieping boven het At The Top observatieplatform, biedt Verdieping 125 u een ruime platform waar u kunt genieten van het 360-graden uitzicht over de stad. Op deze verdieping vindt u ook een van onze allernieuwste attracties, Dubai – A Falcon’s Eye View waarmee u de stad vanuit een uniek perspectief kunt verkennen.

Terwijl u rustig afdaalt naar de begaande grond kunt u de historische constructie van de Burj Khalifa herleven dankzij een nieuwe tentoonstelling.

Hoe werkt het?

Omdat de tickets persoonlijk zijn en worden uitgegeven op naam, boekingsnummer en tijdstip kan het 2 uur duren voordat u uw e-ticket per mail ontvangt.

Hoe werkt het?

U checkt in bij de loketten op de begaande grond van de Dubai Mall, ongeveer 10-15 minuten voor uw bezoek. Vergeet niet uw e-voucher mee te brengen en een geldig identiteitsbewijs. Nadat u bent ingecheckt gaat u via de veiligheidscontrole naar de liften. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.

Op welk tijdstip kan ik Burj Khalifa bezoeken?

Als u uw tickets boekt, kunt u een tijdstip kiezen (bijv. 8:30 of 10:30 etc.) waarop u de Burj Khalifa wilt bezoeken. Als u uw e-ticket ontvangt dan krijgt u een specifieke toegangstijd die natuurlijk ligt binnen het tijdstip dat u besteld heeft.

Vooraf geboekte tickets voor Algemene Toegang

We verkopen tickets voor algemene toegang wat betekent dat u de wachtrij bij de kassa kunt vermijden, u checkt gewoon in bij de loketten in de receptie en vervolgens gaat u via de veiligheidscontrole naar de liften. Let wel, u kunt andere wachtrijen niet vermijden, zeker niet bij de liften!

Zorg dat u 10 tot 15 minuten voor het door u geboekte tijdstip aanwezig bent bij Burj Khalifa.

Belangrijke informatie

- Tijdens het hoogseizoen; nationale feestdagen, weekenden en schoolvakantie, kunnen er wachtrijen staan om naar het platform te komen.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)

Kind (4-11)

Peuter (0-3): Gratis

Openingstijden

Controleer de kalender voor datum en tijd

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd - priority entrance

Wat is inclusief?

- A hot drink and a tasty pastry

Openingstijden

Routebeschrijving

Burj Khalifa: 124th & 125th Floor + Café

Adres
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd Dubai

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!