Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Eiffeltoren

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Eiffeltoren: rondleiding + toegang tot de top

4.5 (37)
Vanaf € 59,50

Bezoek de derde verdieping van de Eiffeltoren, de top van de toren. Vanaf hier, bijna 300 meter hoog, krijgt u het beste uitzicht op Parijs. Tijdens deze rondleiding met gids, bezoekt u ook de eerste verdieping, waar u over de glazen vloer kunt lopen, én de tweede verdieping. Op alle verdiepingen heeft u gegarandeerd prachtig uitzicht!

Hoogtepunten

- Bezoek de derde verdieping van de Eiffeltoren (de top)
- Geniet van het uitzicht op de tweede verdieping
- Wandel over de glazen vloer op 57 meter hoogte
- Leer alles van een deskundige gids
- Luister via audio headsets

Wat kan ik verwachten?

De Eiffeltoren is ongetwijfeld het beste uitkijkpunt om Parijs te zien, maar er is meer dan één manier om de stad te bekijken vanaf dit monument. Elke verdieping van de toren biedt iets anders. Tijdens deze tour, bezoekt  u alle drie de verdiepingen met een lokale gids. Na afloopt kunt u terecht zeggen dat u alles heeft gedaan en gezien wat de Eiffeltoren te bieden heeft.

Het hoogtepunt van het eerste niveau van de toren is de glazen vloer, waarmee u 60 meter naar beneden kijkt naar de stad. De tweede etage staat bekend om het uitzicht dat u krijgt op de meest iconische monumenten, zoals Arc de Triomphe, de Champs-Élysées en de Notre Dame. Als u geen last heeft van hoogtevrees, moet u zeker de derde verdieping bezoeken. Daar krijgt u een onvergetelijk uitzicht op 276 meter hoogte op de stad Parijs.

Terwijl u de toren beklimt, geeft uw gids informatie en interessante details over de toren. Aan het einde van de tour weet u alles over dit architectonische wonder en zijn architect, Gustave Eiffel.

Hoe werkt het?

Kort nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u de e-tickets per mail. Neem een geprinte versie mee naar de tour.

NB:
Omdat de Eiffeltoren zo populair is, hebben we soms last van vertragingen bij de beveiliging of bij het ophalen van je toegangskaarten aan de kassa. Houd in de piekmaanden (april tot oktober), schoolvakanties en in het weekend rekening met een wachttijd van maximaal 30 minuten bij de eerste veiligheidscontrole en tot 45 minuten bij de kassa. In het laagseizoen (november tot maart buiten de schoolvakanties en weekenden) moet u rekening houden met een wachttijd van 15 minuten bij de eerste veiligheidscontrole en 30 minuten bij de kassa.

Belangrijke informatie

- We raden u aan om een flesje water mee te nemen, aangezien u veel trappen moet lopen
- We raden u aan bij warm weer een zonnehoed en zonnebrandcrème mee te nemen, omdat sommige delen van de toren geen schaduw heeft
- Helaas is deze tour niet geschikt voor rolstoelgebruikers of bezoekers die een beperkte mobiliteit hebben en assistentie nodig hebben. Ook kunnen we geen kinderwagens of buggy's toe laten.
- Vanwege veiligheidsoverwegingen mag u geen grote tassen, backpacks of koffers meenemen naar de Eiffeltoren. Als u dit wel doet, kan u bij de toegang geweigerd worden.

Ticket categorieën

Volwassene (19+)
Kind (4-18)
Baby (0-3): gratis

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor de openingstijden.

Wat is niet inbegrepen?

- Tips
- Vervoer van en naar het hotel
- Eten en drinken

Bestel

maa, 11 dec 2023

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live gids

Duur: 2 uur 30 minuten

Vertrektijden

Wat is inclusief?

- Toegang tot de top van de toren
- Een bezoek aan de 1e en 2e verdieping
- Een rondleiding met gids
- Audio headsets

Routebeschrijving

Eiffeltoren: rondleiding + toegang tot de top

Adres
Champ de Mars 5 Avenue Anatole France 75007 Parijs

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!