Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

ABBA Voyage

ABBA Voyage

ABBA Voyage

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: ABBA Voyage

ABBA Voyage

4.9 (723)
Vanaf € 69,40

ABBA Voyage is het evenement in Londen dat je gezien moet hebben, dus boek je tickets op tijd. Wees getuige van de ABBA-avatars die het podium betreden met behulp van geavanceerde, indrukwekkende technologie in de speciaal gebouwde ABBA Arena. Geniet van de tijdloze muziek van ABBA, uitgevoerd samen met een 10-koppige band te midden van het meest uitbundige publiek van Londen. Dit zorgt voor een onvergetelijke sfeer die je niet wilt missen.

Hoogtepunten

- Boek je tickets op tijd zodat je niets mist

- Wees getuige van ABBA LIVE als avatars in hun eigen arena

- Doe mee met behulp van innovatieve, revolutionaire technologie

- Je moet het gezien hebben om het volledig te kunnen begrijpen

- Zing mee en geniet van de grootste hits van ABBA

Wat kan ik verwachten?

Bereid je voor om verrast te worden door een ongekende belevenis die velen kan overweldigen, omdat de scheidslijn tussen realiteit en digitaal, evenals tijd en ruimte, vervaagt. De ABBA-avatars treden op met uitzonderlijke live muzikanten en een driekoppig koor, versterkt door buitengewone technologie en verlichting in de speciale ABBA Arena.

Het publiek is meer dan alleen toeschouwers; je kunt gezellig meedansen en zingen, wat zorgt voor een levendige, onvergetelijke en vrolijke sfeer. Dit kun je niet echt uitleggen, je moet het zelf ervaren.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?

Na het afronden van je boeking, wordt je e-ticket naar je e-mailadres gestuurd. Je kunt dit uitprinten of het digitale ticket op je mobiele telefoon laten zien bij de arena.

Tickets voor de dansvloer: Ga volledig op in het concert met onze tickets voor de dansvloer. Hiermee kun je dichter bij het podium staan (of liever dansen), genieten van de baanbrekende technologie, geluid en verlichting vanuit elke hoek. Op basis van onze ervaring bij Ticmate raden we tickets voor de dansvloer aan voor de meest meeslepende belevenis. Deze worden echter niet aanbevolen voor personen onder de 16 jaar.

Tickets met zitplaats: Met deze tickets is je zitplaats gegarandeerd, maar je zult waarschijnlijk een groot deel van het concert aan het dansen zijn.

Leeftijdsbeperking: Tickets voor de dansvloer worden niet aanbevolen voor personen onder de 16 jaar.

Hoe kom ik bij de ABBA Arena?

De eenvoudigste manier is met de trein. Pudding Mill Lane, het station dat het dichtst bij de arena ligt, ligt tegenover de arena aan de DLR (Docklands Light Railway).

Je kunt ook de metro nemen naar station Stratford, dat zowel op de Central- als op de Jubilee-lijn ligt. Vanaf Stratford is het ongeveer 25 minuten lopen naar de ABBA Arena.

Er is ook nog een andere optie. Je kunt gebruik maken van de ABBA Voyage Express bus-service vanaf Victoria Station.  Bij ons kun je jouw Express-tickets ook gemakkelijk boeken!

%

Deals kunnen geboekt worden tussen 2024-07-04 – 2024-09-30 voor optredens op: Vrijdag tussen 2024-09-13 – 2024-12-13

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 1 uur 40 minuten

Routebeschrijving

ABBA Voyage

Adres
Pudding Mill Lane London E15 2RU

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!