Communistische Wandeltocht

Communistische Wandeltocht

Prijs vanaf € 28.40

Deze Communistische Wandeltocht door Praag begint op het Wenceslas Plein, de plek van meest historische betekenis in de Tsjechische geschiedenis. Bekijk het Kotva winkelcentrum, de voormalige plek van het beroemde gigantische Stalin monument en Jan Palach´s Plein.

Palach, door velen als martelaar gezien van de anti-communistische beweging in Tsjecho-Slowakije, is geëerd met de kunst van zijn Originele Dodenmasker door Olbram Zoubek.

U zult een bezoek brengen aan Kampa Eiland, gelegen in het midden van de Vlatva Rivier.

U zult tevens monumenten bezichtigen die de strijd tegen het communisme eren bij Lennon's Muur en de gedenkplaats van de Fluwele Revolutie in 1989.

Maak uw tour compleet bij het Museum van Communisme, waar u een zeer indrukwekkende 15 minuten durende film zult bekijken en met eigen ogen artefacten afkomstig uit deze turbulente periode kunt bezichtigen.

Iedereen die met deze tour meedoet ontvangt een 15% korting-voucher die wanneer dan ook verzilverd kan worden bij het Propaganda Café die over meer dan 200 originele Tsjechisch Communistische artefacten van de oprichter zijn privé collectie tentoonstelt . Hier kunt u ook heerlijk ontspannen met een befaamd Tsjechisch biertje en de hartelijke Tsjechische keuken en laat de geschiedenis tot u doordringen terwijl u aan het relaxen bent.

Belangrijke informatie:
- Deze tour is dagelijks om 11.00 uur.
- Duur: 3 uur.
- Kinderleeftijd: van 1 tot 9 jaar oud.
– De tour vindt in de regen en zonneschijn plaats. We raden u daarom aan geschikte schoenen en weerbestendige kleding te dragen.
– De tour wordt door een Engels, Spaans, Frans, Italiaans of Duits sprekende gids geleid.
– Geen verborgen kosten of heffingen.
– Consumpties zijn niet inbegrepen in de prijs.
- De Communistische Wandeltocht eindigt bij het Communistische Museum.

Info

Communistische Wandeltocht
Gelieve 10 minuten voor vertrek op dit adres aanwezig zijn:
Gray Line/Bohemia Departure Booth
Národní Trida 38
110 00 Praag

Communistische Wandeltocht
Openingstijden
Dagelijks m 11.00 uur

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Metro Národní Trida

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen