Londen Middag Tour

Londen Middag Tour

Prijs vanaf € 86.10

Ervaar de beste attracties van Londen in één middag. Zie de St Paul's Kathedraal, de Tower of London. U krijgt al dit en nog meer met onze Londen Middag Tour. Bestel uw tickets voor de Londen Middag Tour hier!

Wilt u het beste zien van de geweldige bezienswaardigheden van Londen in slechts één middag? Kom dan mee op deze 3,5 uur durende tour rond Londen en zie de absolute hoogtepunten met onder meer een rondleiding van St Paul’s Cathedral, en een rondleiding van de Tower of London waar u de schitterende Kroonjuwelen kunt bewonderen en de tijd hebt om zelf te verkennen. U kunt daarnaast ook genieten van een panoramische tour van Londen.

Opmerking: St Paul's Cathedral is op zondagen gesloten, wanneer u boekt voor een zondag zullen we hier een fotostop maken en meer tijd doorbrengen bij de Tower of London.

Belangrijke informatie:
- De tour is in het Engels
- Duur: ca. 3½ uur
- De tickets worden direct naar uw emailadres verstuurd na voltooiing van uw reservering en na goedkeuring van de betaling·
- Het ticket is geldig voor de datum waarop u gereserveerd hebt.
- De tour vertrekt dagelijks om 13:00 u. vanaf The Original Tour Visitor Centre, Trafalgar Square
- Kind prijs: 3-16 jaar
- St. Paul’s Cathedral is op zondagen gesloten. In het geval u voor een zondag heeft geboekt dan maken we er een fotostop en brengen we langer tijd door bij de Tower of London.
- De Londen Middag Tour eindigt bij Victoria Train Station

Info

Londen Middag Tour
The Original London Visitor Centre,
17-19 Cockspur Street,
Trafalgar Square
London

Londen Middag Tour
Openingstijden
Dagelijks vertrek om 13:00 u.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Londen Middag Tour

Routebeschrijving
Neem de Underground naar Charing Cross

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen