Tijuana Shopping Adventure

Tijuana Shopping Adventure

Prijs vanaf € 105.30

Ga mee op een trip langs de pittorekse kust van Californië naar de fascinerende grensstad Tijuana, Mexico. Hier heb je de tijd om heerlijk te shoppen en eten!

De grensstad Tijuana is op enkele minuten ten zuiden gelegen van San Diego, en staat bekend om  haar unieke winkels en restaurants. De stad heeft een rijke geschiedenis en barst van cultuur en is tevens na Los Angeles de grootste stad aan de Pacifische Kust.

Bij aankomst in Tijuana krijg je circa 4,5 te spenderen voor shoppen, eten, sightseeing of wat het ook is dat je wilt doen. De levendige Evenida Revolucion is gevuld met winkels en boutiques en is de beste plek om je onderhandelingskunsten te testen, zodat je goedkoop lederen waren, kleding, juwelen, cigaren of echt Mexicaans handwerk kunt inslaan. Tevens krijg je een goed inkijkje in de Mexicaanse kunst en cultuur. Neem de tijd om naar het stierenvechtersstadion te gaan of bezoek het Tijuana Cultural Center. Beloon jezelf met een heerlijke maaltijd authentiek Mexicaans eten en drinken bij een van de vele restaurants.

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.
- Er is een gratis pick-up inbegrepen vanaf geselecteerde hotels. Als je niet in een van de hotels op de lijst verblijft, kies dan het hotel welke het gunstigst voor je gelegen is.
- De tour begint om 9.30. Echter, aangezien je opgehaald wordt, vragen wij je circa 24 uur van tevoren de tour operator te bellen om de exacte ophaaltijd en locatie af te stemmen. Het telefoonnummer van de tour operator staat op het ticket vermeld.
- De tour vertrekt op maandag, woensdag en vrijdag. De rit langs de kust is circa 2 tot 3 uur naar Tijuana, Mexico. De tour vertrekt terug vanuit Tijuana om circa 17.00 en arriveert tussen 21.00 en 22.00.

- Belangrijk: Voor niet-Amerikaanse of Canadese paspoorten is een meervoudig toegangs visum nodigt voor deze tour.
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Kinderen van 0 tot 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

 

Info

Tijuana Shopping Adventure
De tour is inclusief hotel transfer. Bekijk de complete lijst met inbegrepen hotels in de kaart hieronder.

Tijuana Shopping Adventure
Openingstijden
De tour vertrekt het hele jaar lang iedere maandag, woensdag en vrijdag om 9.30.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Klik op de kaart om een lijst met geselecteerde hotels en ophaaltijden te zien. Als jouw hotel hier niet tussen staat, kies dan het hotel welke het gunstigst voor jou is gelegen. Zorg ervoor 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn in de hotel lobby.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen