Wijn en voorgerechten op de Oude Grachten

Wijn en voorgerechten op de Oude Grachten

Prijs vanaf € 59.00

Ga met eens mee op een avond uit in Milaan en probeer het beste eten en de beste wijnen uit de regio. Ontdek de enige tour in Milaan die cultuur, eten en gezelligheid combineert terwijl wij ons een weg banen door het fascinerende Navigli kanalen district.

Hoogtepunten
- Ervaar het beste van het nachtleven in Milaan in het fotogenieke Navigli
- Probeer drie verschillende wijnen (of een andere drank naar keuze) en verschillende regionale gerechtjes
- Gegarandeerd maximaal 15 personen per tour

Eet en drink je een weg door Milaan
Ontmoet je expert lokale gids en begin de avond met een glas wijn nabij de Naviglio Grande, het oudste kanaal en het hart van alle actie. Jouw Engels-sprekende gids leidt je vervolgens op een wandeling door het gebied, terwijl hij boeiende details over het heden en verleden van het district deelt.

Onderweg stoppen we bij een klassieke enoteca (wijnbar), voor meer heerlijke wijn, vlees- en kaaswaren en lokaal brood. Alles is met de hand uitgekozen van enkele van de best beschikbare producten. Het barpersoneel en je gids zullen je uitleggen hoe deze wijnen en typische lokale producten zijn gemaakt en waarom zij zo uniek zijn.

Hierna vervolg je jouw weg langs kunst studio's, chique designwinkels, boekenwinkels, speciale barren en meer terwijl het licht begint te tanen en de etablissementen zich beginnen te vullen met locals. Terwijl de avond zich vult met muziek, gelach en gesprekken tussen vrienden, gaan wij door naar onze laatste plek voor een traditionele aperitivo. Een aperitivo in Italië kan alles zijn van een licht drankje met noten of olijven tot een volledig all-you-can-eat buffet met finger food.

Voordat je afscheid neemt kan je gids je enkele zeer goede tips geven voor diner. De vraag is echter of je na al deze hapjes en wijn nog wel trek hebt!

De tour is in het Engels.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking is voltooid, sturen wij het e-ticket direct naar je e-mailadres. Print deze uit en neem hem met je mee naar Florence.

Waar begint de tour?
De tour begint in de voorkant van de Via Casale 3, op de hoek van Via Casale en Via Valenza, naast de P.ta Genova metrohalte (M2- Groene lijn). Zorg ervoor 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ca. 2.5 uur.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets voor kinderen van 4-14 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen helaas niet mee op deze tour.

Belangrijke informatie:
- Breng ons voor aanvang van de tour op de hoogte van eventuele dieet wensen.
- Gasten onder de 18 jaar dienen te worden vergezeld door een ouder of wettelijke voogd
- De tour eindigt op Ripa di Porta Ticinese, nabij de Darsena del Naviglio, rond 20:00.

Info

Wijn en voorgerechten op de Oude Grachten
De tour begint in de voorkant van de Via Casale 3, op de hoek van Via Casale en Via Valenza, naast de P.ta Genova metrohalte (M2- Groene lijn).

Wijn en voorgerechten op de Oude Grachten
Openingstijden
De tour vertrekt woensdag en vrijdag om 18.00 (1 april - 29 oktober)

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem de M2 (groene lijn) naar de Porta Genova FS halte

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen