Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Ticmate Liefdadigheid

Tours in Londen

Van historische koninkijke paleizen tot nieuwe attracties, de Britse hoofdstad heeft het echt allemaal. Muziek liefhebbers vinden hier tal Rock'n'Roll tours door de stad en ontdek de Londens rijke geschiedenis van iconische bands zoals the Beatles. Harry Potter fans van over de hele wereld komen speciaal voor het Warner Bros. Studio om de sets van Harry Potter te zien. Maar ook de geschiedenis liefhebbers zullen rijkelijk beloond worden in deze stad. Wat u ook graag wil zien, wij bieden het allemaal!

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 22 (22)