Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Attracties in Londen

Hier vind u tickets voor vele attracties, bezienswaardigheden en andere belevenissen in Londen! Er is voor ieder wat wils! Wat dacht u van een bezoek aan topattracties zoals het Madame Tussauds, London Dungeon, London Aquarium of ZSL London Zoo. Of ontdek het historisch Londen met een bezoek aan de Tower of London, St Paul's Cathedral of Buckingham Palace! Geniet van het uitzicht vanaf The Shard of The London Eye of wat dacht u van een bezoek aan de indrukwekkende tentoonstellingen in Legoland Windsor?

Ticmate Liefdadigheid

Attracties in Londen

Je kunt Londen niet bezoeken zonder naar één van Londens vele attracties te gaan zoals Madame Tussauds, London Eye, Buckingham Palace of Tower of London. De wachtrijen kunnen vooral in het weekend of feestdagen lang zijn bij deze attracties. Het is daaromaltijd wel een goed plan om tickets vootaf te kopen voordat je naar het fantastische Londen vertrekt. 

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 37 (37)