Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Populair

Wat moet u absoluut gezien hebben tijdens uw verblijf in de Britse hoofstad? We hebben een aantal ideeen om de meest populaire plaatsen te bezoeken en dingen te doen in Londen, met heel veel leuke must-see attracties!

Madame Tussauds
Een daarvan is waarschijnlijk het beste museum in Londen: Madame Tussauds. Dit beroemde wassenbeeldenmuseum is opgericht door deFranse wassenbeeldenmaker Marie Tussauds. Ze vestigde eerst haar naam in Frankrijk en later, in 1835, in Baker Street. Ja, dat is dezelfde straat waar Sherlock Holmes en John Watson wonen!

Na de verhuizing  opende Marie Tussauds haar wassenbeeldenmuseum in Londen, die snel bekend stond om de binnen-attractie The Chamber of Horrors, die is gevuld met angstaanjagende historische feiten en verhalen. Een aantal van de sculpturen die gemaakt zijn door Marie Tussauds kunt u nog steeds in het museum zien.

London Dungeon
Een andere attractie, net zo angstaanjagend of zelfs nóg enger dan The Chamber of Horror in Madame Tussauds, is de London Dungeon. Hier duikt u 1000 jaar terug in de duistere Britse geschiedenis verdeeld in 19 verschillende interactieve verhalen. Ontdek de donkere nacht van Guy  Fawkes en krijg hulp om te ontsnappen aan Jack the Ripper voordat hij u te pakken heeft. Bent u al bang? Wacht maar, u heeft nog niets gezien!

Als u wel alles in Londen wilt zien, maar niet uw portemonnee helemaal wilt leegtrekken, dan hebben wij de oplossing voor u. Met onze combi-pakketten voor tickets in Londen krijgt u meer voor minder. Een paar voorbeelden:

- 2-in-1 Londen combi's
- 5-in-1 Londen combi
- 6-in-1 Londen combi

Wij garanderen dat u bij ons altijd de leukste uitjes in Londen vindt!

Ticmate Liefdadigheid

Populair

London barst van de attracties en bezienswaardigheden. Maar waar te beginnen? De meest populaire tours en attracties zijn het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, het iconische reuzenrad London Eye, de fascinerende Tower of London en natuurlijk de Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour.

Niet alleen entreetickets voor tours en attracties zijn handig om vanuit huis te boeken, maar ook treintickets en Oyster Cards. Zo kunt u zonder gedoe reizen van het vliegveld naar het centrum van Londen. Én in het centrum gemakkelijk van a naar b reizen.

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 16 (16)