The Audience

The Audience

Gerald Schoenfeld Theatre

Prijs vanaf € 163.30

Ervaar Helen Mirren als Queen Elizabeth II in dit intense politieke drama op het toneel van het Gerald Schoenfeld Theater in New York.

Helen Mirren won een Oscar voor haar portret van Queen Elizabeth II in 'The Queen' en een Olivier Award voor haar performance als de Koningin in 'The Audience' in de versie die in Londen gespeeld werd afgelopen jaar. Deze lente zal ze haar tijdperk als Queen Elizabeth II verlengen wanneer 'The Audience' de oceaan overgaat naar Broadway.

 

Waar gaat The Audience over?

The Audience breekt het contract van stilte en maakt een voorstelling van een serie cruciale ontmoetingen tussen Downing Street vertegenwoordigers en hun Koningin. Van Churchill tot Cameron, elke Minister-President heeft gebruik gemaakt van deze privé conversaties als een klankboord en een biechtstoel. Terwijl de Koningin haar advies geeft, troost biedt en op gelegenheid plaagt, laat ze langzaamaan haar ware persoonlijkheid zien.

 

Hoe krijg ik mijn tickets?

Kort nadat de boeking voltooid is wordt het e-ticket direct naar je e-mailadres gestuurd. Print deze uit en neem hem met je mee naar New York.

Info


Gerald Schoenfeld Theatre
236 West 45th Street
New York
NY
US

Duur:
Two hours and thirty minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to 42nd St. station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen