Newark Airport vervoer New York

Newark Airport vervoer New York

Prijs vanaf € 19.90

Ook altijd zo een stress op het vliegveld om het juiste vervoersmiddel te vinden of pakt u altijd een veel te dure taxi? Kies deze keer voor privé vervoer naar New York City. Ontmoet onze chauffeur bij Newark Airport en hij brengt u direct naar uw hotel.

Of u nu alleen reist, met zijn tweeën of met een grote groep. Hoe dan ook brengen onze ervaren en professionele chauffeurs u zondere enkele zorgen van en naar Newark.

Boek hier uw snelle en efficiënte vervoer naar New York city vanaf Newark. Op het vliegveld stapt u in en u wordt direct naar uw hotel gebracht. U heeft de mogelijkheid om een enkel rit te boeken of een retour rit en dat allemaal met uw eigen privé chauffeur.

Belangrijke informatie:

- Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de ticket per e-mail opgestuurd. Print deze voucher uit en neem mee naar locatie.

- Als u een retour rit wilt boeken moet een een rit van het vliegveld naar uw hotel boeken en een ticket voor de terugweg apart, aangezien u voor beide ritten een apart boekingsnummer nodig heeft.

- Voordat u boekt wordt u gevraagd voor uw gegevens, aankomst/vertrek datum zodat wij uw vervoer kunnen regelen. 

- Deze service rijdt alleen in Manhattan tussen Battery Park en 125th Street.

- Zodra u gebruik wil maken van de retour service belt u het nummer dat vermeld staat op de voucher. Dit doet u 2-3 dagen voor uw terugreis om een afspraak te maken met de locale organisatie. 

- Gebruik alleen de busjes met het logo GO AIRLINK NYC.

- De prijs voor kinderen en volwassenen zijn gelijk.

- U mag 1 koffer en 1 stuk handbagage meenemen per persoon.

- De prijs voor Newark Airport vervoer is inclusief fooi, tol en btw.

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
Super!

Het vervoer ging snel. Fijn, als je in een stad nog niet de weg weet. Met zware koffers gebracht worden tot aan je hotel is een luxe!

Franciscus, Dinteloord
DIN, 12 SEP 2017
5.0

Info

Newark Airport vervoer New York
Als u aankomt bij de luchthaven ga dan naar Ground Transportation Desk in de aankomsthal. Hier krijgt u alle informatie over vervoer tussen de luchthaven en uw bestemming in New York City in een van onze busjes. 

Newark Airport vervoer New York
Openingstijden
Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Zie onderstaande kaart van Manhattan van Battery Park naar 125th Street. 

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen