Matilda the Musical

Matilda The Musical - Broadway

Shubert Theatre

Prijs vanaf € 189.00

Matilda the Musical is een schattige familie musical over het speciale kleine meisje Mathilda, die een ongelooflijke verbeelding heeft.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze schattige en vrolijke musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van een familie vriendelijke musical

Waar gaat Matilda over?
De musical Matilda is gebaseerd op het geliefde verhaal van Roald Dahl (Schrijver van Charlie and the Chcolate Factory) en vertelt het verhaal over een speciaal kleine meisje dat besluit om de kans op een slechte start in het leven te verslaan en ervaart de wereld op een slimme, grappige en hartverwarmende manier.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Matilda de Musical wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar.

Hoe lang duurt de musical?
Matilda de Musical duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten inclusief de pauze.

Wie is het team achter deze musical?
Matilda de Musical is gebaseerd op Roald Dahl's geliefde verhaal en omgetoverd in een musical door Dennis Kelly en award-winning musicus en komiek Tim Minchin.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 1 klantrecensies
Matilda stijgt tot grote hoogte

Super musical met goed zangwerk, uitstekende choreografie en veel kids op podium wat het tot een ware familie-musical maakt. Geen spectaculaire decors, wel leuk dat spelers af en toe tussen publiek staan.

Johan, Heemstede
MAA, 28 OCT 2013
4.0

Info


Shubert Theatre
225 West 44th Street
New York
NY
US

Duur:
2 hours, 40 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to Times Square - 42 St. station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen