Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vatican Museums: Guided tour in English

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Vaticaan Museum: rondleiding in het Engels

5.0 (4)
Vanaf € 72,30

Deze rondleiding met gids door het Vaticaan, laat u de lange wachtrijen overslaan zodat u meer tijd kunt doorbrengen om 's werelds prachtige kunstcollectie te zien.

Hoogtepunten

- Sla de wachtrij over bij het Vaticaan
- Leer alles van een Engelssprekende gids
- Ontdek 's werelds meest prachtige kunstcollectie
- De groep is klein, maximaal 20 personen
- Bewonder de magnifieke Sixtijnse Kapel
- Ontdek de St. Pietersbasiliek

Wat kan ik verwachten?

Vaticaans Musea, Sixtijnse Kapel en St. Pietersbasiliek
Geniet van de highlights van het Vaticaan Museum, van de grote bezienswaardigheden zoals de Sixtijnse Kapel tot de kleine, onbekende parels uit de collectie. Uw gids leert u alles over de kunstenaars achter de kunstweken van het museum, en helpt u zelfs de meest kleine details op te merken. Door de samenstelling van de groep (maximaal 20 personen) heeft u meer de gelegenheid om meer kennis op te doen over de collectie.

Een absolute highlight van de tour is een bezoek aan de Sixtijnse Kapel (rondleidingen worden niet toegestaan in de kapel, maar uw gids zal u eerst alle informatie geven voordat u zelf naar binnen gaat). Een tweede hoogtepunt is het prachtige sculptuur La Pietà van Michelangelo. Dit is het enige werk van Michelangelo dat hij signeerde!

Na het Vaticaan Museum, zal uw groep verder gaan naar de St. Pietersbasiliek. Tijdens rondleidingen in de ochtend, neemt uw gids u mee naar binnen en zal u verder rondleiden (behalve op wonesdagen, dan is de basiliek gesloten voor publiek).
Tijdens rondleidingen in de middag, zal uw gids u eerst informatie geven over de basiliek voordat u zelf naar binnen mag.

De tour eindigt op het St. Pietersplein, waar u het balkon van de Paus kunt zien, of maak een selfie van uzelf met de basiliek op de achtergrond.

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt direct naar u gemaild zodra uw boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar uw tour.

Waar begint de tour?
De rondleiding start aa de voet van de brede trappen aan de overkan van de ingang van de Vaticaan Musea. Zorg ervoor dat u 15 minuten van te voren aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De rondleiding eindigt buiten bij de St. Pietersbasiliek.

Hoe lang duurt de tour?
De rondleiding duurt 3 uur.

In welke taal is de tour beschikbaar?
Alleen in het Engels.

Belangrijke informatie

- Van november tot maart zijn er geen rondleidingen in de basiliek vanwege beperkingen van de basiliek. Uw gids kan u nog steeds uitleg geven over de kerk van buitenaf, en u kunt de basiliek zelf betreden. De duur van de tour wordt niet beïnvloed, omdat uw gids zal beslissen hoe de tijd tussen de musea en de basiliek verdeeld wordt.
- Op woensdagochtend- en middag kan de St. Pietersbasiliek gesloten zijn voor het publiek vanwege het pauselijk publiek dat plaatsneemt op het St. Pietersplein. Wilt u de basiliek bezoeken, dan adviseren wij dit op een andere dag te doen. 
- De basiliek kan ook last minute gesloten zijn voor religieuze ceremonies. Wanneer dit het geval is, bieden we onze klanten een langere rondleiding aan in de Vaticaanse Musea, in dezelfde tijd als waar de tour oorspronkelijk voor werd aangeboden. Hoewel we ernaar streven onze klanten te informeren over eventuele sluitingen, is dit niet altijd mogelijk en geven we daarom ook geen geld terug of kortingen. 
- Helaas is deze tour niet geschikt voor rolstoelgebruikers of voor gasten die andere speciale assistentie behoeven. Buggies en kinderwagens kunnen wij ook niet toestaan. 

Ticket categorieën

Volwassene (15+)
Kind (4-14)
Baby/peuter (0-3): gratis

Bestel

din, 2 jul 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Live gids

Duur: 3 uur

Routebeschrijving

Vaticaan Museum: rondleiding in het Engels

Adres
Op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi 00192 Rome

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!