Berlijn Stads Fietstour

Berlijn Stads Fietstour

Prijs vanaf € 28.00

Onze Alles in één Berlijn Fietstour is een geweldige manier om in één tour deze fantastische stad te leren kennen! Ontdek het Berlijn uit het verleden en van vandaag de dag –boek uw tickets voor onze Alles in één Berlijn Fietstour hier!

In ongeveer 4,5 uur leggen we een afstand af niet meer dan 6 mijl (10 km) en stoppen om de paar honderd meter om de Berlijnse bezienswaardigheden in ons op te nemen. Deze tour is niet zwaar en geschikt voor alle leeftijden van alle verschillende fitheid niveaus, en het is een geweldige manier om alles van Berlijn te zien! Deze Tour is inclusief de volgende hoogtepunten van Berlijn die door onze gids worden toegelicht en besproken met de hele groep: de Berlijnse Muur, Het Derde Rijk, Pruisisch Berlijn, Brandenburger Tor, Marienkirchen, Marx & Engels Platz, Hitler’s Bunker, Potsdamer Platz, De strook des Doods die Oost en West Berlijn scheidde, Checkpoint Charlie, Gedenkplek voor de vermoordde Joden uit Europa, Reichstag en meer, veel meer!

Wij zullen een stop maken voor de lunch bij een Bier Tuin in Tiergarten Park. Lunch en drankjes bij de lunch zitten NIET in de ticketprijs inbegrepen!

Omdat Berlijn een grote stad is en ook zeer plat, is Berlijn perfect voor een stadsbezichtiging op een fiets. Dus geniet van onze Alles in één Berlijn Fietstour en bekijk Berlijn op de beste manier – op een fiets!

BELANGRIJKE INFORMATIE:
- Alle tours zijn in het Engels!
- Duur is ongeveer 4½ uur
- Openingstijden: 1 maart tot 30 april: Dagelijks om11 u. 1 mei tot 30 september: Dagelijks om 11 u. en 16 u. 1 oktober tot 30 november: Dagelijks om 11 u. 1 december tot 28 februari: wo. & za. om 11 u.
- Eten en drankjes zitten NIET in de prijs inbegrepen.
- De tour is in regen en zonneschijn! Gelieve te kleden naar het weer! U kunt regenponcho’s huren bij de gids voor €1 per stuk!
- Kinderen moeten in staat zijn hun eigen fiets te berijden om mee te kunnen doen aan deze tour
- De Alles in één Berlijn Stads Fietstour start & eindigt bij de TV Toren op Alexanderplatz in Berlijn.

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 2 klantrecensies
koud maar absoluut geweldig

met -5 op de fiets door Berlijn onder begeleiding van een prima engelstalige gids
het was koud maar enorm de moeite waard

N.f.p., Beusichem
WOE, 06 JAN 2016
5.0
fietstour berlijn

We hebben een fietstour gedaan Berlijn van 4 1/2 uur, echt aan te raden. De gids van ons was Miriam uit Australie werkelijk fantastisch . Overal waar we maar stopte bij een bezienswaardigheid wist ze een heleboel te vertellen. We zijn langs alle bezienswaardigheden gegaan. Dus voor ons een dikke 10 En voor iedereen die Berlijn op een andere manier wil kennismaken dan U-bahn trein tram of bus, dan is dit de ideale manier. Zou het weer doen als ik Berlijn weer aan doe.
Jet en Joop

J.g., Duiven
WOE, 01 JUL 2015
5.0

Info

Berlijn Stads Fietstour
Berlin City Segway Tour,
TV Tower, Alexanderplatz
10178 Berlijn

Berlijn Stads Fietstour
Openingstijden
Verschillende dagelijkse vertrekken gedurende het hele jaar.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Berlijn Stads Fietstour

Routebeschrijving
Neem de S-bahn of U-bahn naar Alexanderplatz Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen